Najnovije vesti

ŠOK STAVOVI! TAMARA ĐURIĆ BEZ DLAKE O ZABRANJENIM TEMAMA: Starleta progovorila o abortusu, drogi na estradi, a kad čujete šta je rekla o PROSTITUCIJI, zanemećete!
Foto: Printscreen

OTVORENO I BEZ USTEZANJA

ŠOK STAVOVI! TAMARA ĐURIĆ BEZ DLAKE O ZABRANJENIM TEMAMA: Starleta progovorila o abortusu, drogi na estradi, a kad čujete šta je rekla o PROSTITUCIJI, zanemećete!

Stars

Tamara Đurić poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, a ona za VIP magazin iskreno govori o zabranjenim temama

Gejevi i deca

Apsolutno podržavam pravno regulisanje odnosa dvoje ljudi koji se vole i to nema veze sa polovima. Sve ostalo je ne manje, nego potpuno nebitno. Kada je reč o usvajanju dece, i s tim se slažem. Svakako je bolje deci da imaju krov nad glavom, a ako pitate kako objasniti to što su roditelji istog pola, ja pitam one koji to kažu: Kako objasniti mržnju? Kako objasniti da ih je mama ostavila? Kako objasniti da tate biju mame, ili obrnuto? Bolje o tome da razmišljano nego kako deci objasniti da se neko voli.

foto: Damir Dervišagić

Abortus

Neko bi rekao da je bolje odlučiti se na abortus ako već ne možete da pružite kvalitetan život detetu, jer to svakako dete zaslužuje, a to uključuje kvalitet vaspitanja, odrastanja, posvećenost, pružanje ljubavi... Ipak, mislim da abortus nije opravdan, izuzev kada postoji medicinska, odnosno zdravstvena indikacija za tako nešto. Za sve ostalo postoje sredstva i načini za sprečavanje trudnoće. U 21.veku takve stvari ne smeju da se dešavaju ako ih ne želimo.

foto: Printscreen Instagram

Lake droge Legalizacija lakih droga? Da, ali u medicinske svrhe. U druge svrhe, oni koji ih koriste, svakako to rade i bez legalizacije. Ne mislim da imaju nekih prepreka za korišćenje.

Legalizacija prostitucije Apsolutno sam za da te mučene žene imaju plaćen staž, zdravstveno osiguranje i da uredno plaćaju porez, da ne rade na crno i da se ne plaše hapšenja. Zašto da i kod nas ne bude kao u nekoj civilizovanoj državi da u radno vreme sede po izlozima, a ne po splavovima i kafićima vrebajući klijente. A posle, kada dođe vreme, te žene lepo odu u penziju, ako je dočekaju, i ubiraju plodove svog minulog rada. Tako će da pomažu da se napuni budžet, pa da lepo pravimo vrtiće i obdaništa, te da povećavamo plate.

Razvod

Bolje dobar razvod nego loš brak, porodično nasilje i bilo koji oblik fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Jesam za razvode kad je to neophodno. Pogreši čovek.

Eutanazija Eutanazija i hemijska kastracija su majka ozdravljenja društva!!! Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju. Prosto, to je neophodno u današnjim uslovima. Genetske, a rekla bih i božje greške delom treba uspavati, a delom hemijski kastrirati. Nakon toga bi sve bilo idealno, Srbija bi bila kao Švajcarska.

Samoubistvo Samoubistvo bih na lestvici kukavičluka stavila na sam vrh. Ti slabići samo se plaše da se uhvate u koštac sa životom i prožive ga lepo. Ipak, mislim da se taj kukavičluk graniči sa nekom teškom dijagnozom jer to psihički zdrav i normalan čovek ne sme ni da pomisli, a kamoli uradi. Samo su kukavice i slabići sa raznim psihozama spremni na to.

Život posle smrti Hrišćanka sam pravoslavne veroispovesti i verujem u život nakon fizičke smrti.

Kurir.rs/Alo/Foto 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...