MILUTINOVIĆKA NADMAŠILA ZORICU BRUNCLIK: Tamara šeta pijacu na glavi! (FOTO)
Foto: Printscreen

HIT

MILUTINOVIĆKA NADMAŠILA ZORICU BRUNCLIK: Tamara šeta pijacu na glavi! (FOTO)

Stars -

Tamara Milutinović baš zna kako da privuče pažnju! "Zvezda Granda" bila je dovitljiva, pa je za potrebe snimanja spota stavila voćni aranžman na glavu!

foto: Printscreen/Premijera

Nakon uspešnog singla "Hajde da zažmurimo", Tamara je snimila novu pesmu "Zabranjeno voće". Nju prati veoma inspirativan spot koji je izazvao burne reakcije javnosti. Popularna pevačica ponovo je pomerila granice videom u kome u seksi izdanju uživa u rajskom vrtu i mami uzdahe muškaraca svojim atraktivnim izgledom, a posebno je interesantan aranžman koji ima na glavi. Tako je u skladu sa nazivom pesme na Tamarinoj glavi moglo da se nađe razno voće - grožđe, smokve, breskve...

foto: Printscreen

Dok su mnogi Milutinovićevu poredili s brodvejskom zvezdom Karmen Mirandom, drugi su komentarisali da je ovim potezom nadmašila Zoricu Brunclik, za koju su karakteristični cvetni aranžmani na glavi.

foto: Printscreen

Ali Tamara se ovakva nije pojavila samo u spotu već voćne aranžmane ne skida ni kada gostuje po emisijama, pa je začudila i Sašu Popovića kad je došla na snimanje "Grand specijala".

foto: Aleksandra Jovanović Cile

Kurir.rs/J. S./ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track