RANI RADOVI UČESNICE ZADRUGE: Maloletna Dorotea plesala oko šipke u klubu, muškarci je dodirivali, OVO JE KRILA OD JAVNOSTI (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)
Foto: Damir Dervišagić/privatna arhiva

Ekskluzivno

RANI RADOVI UČESNICE ZADRUGE: Maloletna Dorotea plesala oko šipke u klubu, muškarci je dodirivali, OVO JE KRILA OD JAVNOSTI (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

Stars -

Jovanovićeva je pre dve godine nastupala u jednom klubu u kojem su je muškarci grlili i udarali po zadnjici

Dorotea Jovanović na sve načine se trudi da u rijalitiju „Zadruga“ ostavi utisak smerne devojke, ali nije baš tako. Samozvana dizajnerka je, kako Kurir saznaje, pre dve godine, kao maloletnica, nastupala kao igračica u jednom klubu, u kome su je gosti hvatali za zadnjicu!

foto: Privatna Arhiva

U prilog tome svedoči snimak, kao i fotografije u čiji posed je došla naša redakcija. Sudeći prema videu, Dorotea, koja je tada bila brineta i nije imala silikone u usnama, uživala je u svom plesu. Ona je u klub došla obučena u crnu bluzu, suknju i čizme preko kolena. Međutim, garderobu je ubrzo skinula i najpre počela da se uvija oko šipke, a nakon toga i da đuska kod šanka. Na sebi je imala crne mrežaste čarape do grudi, kao i crni donji veš. Jovanovićeva je toliko zavodljivo igrala da su je muškarci s vremena na vreme rukama udarali po guzi, što njoj izgleda nije smetalo.

foto: Privatna Arhiva

- Dorotei je bilo zabavno da nastupa u klubu, a osim toga, fino je i zarađivala. Međutim, kada je odlučila da se upusti u javni život, ofarbala se, obrisala sve slike sa Instagrama i kompletno promenila način života. Ima ona i gole fotografije koje je slala muškarcima i pitanje je trenutka kada će i one ugledati svetlost dana - kaže njen prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Privatna Arhiva

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Doroteinom majkom, kao i drugaricom, ali one nisu odgovarale na naše pozive.

Kurir.rs/LJ. Stanišić Foto: Damir Dervišagić/privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja