KIJA I SLOBA BI DANAS SLAVILI 2 GODINE BRAKA: Muž je prevario pred celom NACIJOM, a Kristina mu sad poslala BRUTALNU poruku!
Foto: Printscreen/Youtube

MUŽ JE PREVARIO PRED CELOM NACIJOM

KIJA I SLOBA BI DANAS SLAVILI 2 GODINE BRAKA: Muž je prevario pred celom NACIJOM, a Kristina mu sad poslala BRUTALNU poruku!

Stars -

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović danas bi slavili dve godine od kada su sklopili građanski brak u rodnom Zrenjaninu. Nažalost, njihova ljubav nije uspela, razveli su se a ono što je Kija danas poručila bivšem mužu zaista je šokantno.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović na današnji dan pre dve godine, 26. septembra 2016. godine, sklopili su građanski brak u rodnom Zrenjaninu.

Međutim, par nije dočekao da proslavi ni prvu godišnjicu istog, s obzirom na to da je Slobodan već 13. septembra 2017. godine u rijalitiju Zadruga uplovio u vezu sa Lunom Đogani. Kristina je nakon toga ušla u Zadrugu kako bi se pred celom nacijom obračunala sa svojim tada još uvek zakonitim mužem, a Srbija i region 8 meseci bili su svedoci njihovih svađa, izliva emocija, potresnih momenata, u jednom trenutku i borbom da se spase brak, a nakon rijalitija svi smo svedočili i konačnom krahu istog.

foto: Printscreen

Kija je otkrila kako se oseća na dan kada bi sa bivšim suprugom slavila dve godine braka, a sudeći po njenim rečima, ne vezuju je nikakve emocije.

"Nemam razloga da slavim godišnjicu nečega što ne postoji. Mogu samo da slavim svaki dan što sam se oslobodila loših stvari u mom životu. Danas niti slavim, niti žalim, već uživam na Sejšelima jer tako i treba", rekla je Kristina.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Telegraf/Foto Printscreenđ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track