ŽIVOTNA DRAMA! BILJANA OBRADOVIĆ OPERISALA TUMOR PANKREASA: Porodici ništa nije rekla, trpela bolove PA POBEDILA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PROŠLA KROZ PAKAO

ŽIVOTNA DRAMA! BILJANA OBRADOVIĆ OPERISALA TUMOR PANKREASA: Porodici ništa nije rekla, trpela bolove PA POBEDILA! (FOTO)

Stars -

Portparolka fudbalskog kluba Partizan i voditeljka Biljana Obradović prethodnih meseci prolazila je kroz pravu životnu dramu, suočavajući se s rakom pankreasa.

foto: Printscreen/Instagram

Nakon što je nedavno objavila sliku s markantnim muškarcem na društvenim mrežama uz poruku: "Da nije bilo njega... Njemu dugujem sve", počele su sumnje da u životu ove lepotice nije sve savršeno.

foto: Instagram

Dodatni crv sumnje bio je kada je na klupskoj televizijskoj stanici novinar Željko Pantić u jednom trenutku pružio Biljani podršku sa željom da izdrži najvažniju bitku. Svi su pomislili da je u pitanju neka bolest, što se ispostavilo kao tačno.

Muškarac se slike je Nikica Grubor, načelnik Prvog hirurškog odeljenja Kliničkog centra u Beogradu i najveći stručnjak za pankreas u regionu.

foto: Damir Dervišagić

"Biljana je na rutinskoj kontroli saznala da ima mucinozni tumor pankreasa. Bila je u šoku jer je uvek vodila zdrav život, trenirala je i bila u sjajnoj formi. Morala je na hitnu operaciju koja je i obavljena pre pet meseci u KCS. Pod budnim okom doktora Nikice zahvat je trajao nekoliko sati i izvađen je tumor težak pola kilograma. Magnetna rezonanca dala je nadu da je tumor benigni, što se nakon zahvata i potvrdilo", počeo je izvor blizak voditeljki za Helou i dodao da je Biljana sve vreme bila veoma pribrana.

"Ona nije želela da opterećuje porodicu i prijatelje ovim. Dala je sve od sebe da mediji ne saznaju šta se dešava i normalno je funkcionisala. Snimala je svoju emisiju 'Biljana za vas' i obavljala aktivnosti u Partizanu. Sve vreme oporavka Biljana je bila smirena, istrpela je bolove i postoperativne tretmane. Srećom, na vreme je shvatila da je bolesna jer taj tumor može da pukne pod naporom, što bi se pre ili kasnije dogodilo jer se ona bavila sportom. Sada se striktno pridržava saveta lekara i odmara se, a nedavno se vratila pred kamere", završava izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track