Najnovije vesti

SVE ŠTO SMO IMALI BILO JE 100 MARAKA, A OBEZBEĐENJE JE NAPALO MAMU I BRATA: Sad je najbogatija Srpkinja s kontom od 2 MILIJARDE $ otkrila bolnu istinu od pre 20 godina koja ju je ZAUVEK obeležila!
Foto: Printscreen YT

PRISETILA SE TEŠKIH VREMENA

SVE ŠTO SMO IMALI BILO JE 100 MARAKA, A OBEZBEĐENJE JE NAPALO MAMU I BRATA: Sad je najbogatija Srpkinja s kontom od 2 MILIJARDE $ otkrila bolnu istinu od pre 20 godina koja ju je ZAUVEK obeležila!

Stars
11:20h

Jelena Jakovljević, koja se udala za šeika i postala Jelena bin Drai, pobedila je na izboru za mis 1998. godine. 

Posle mnogo godina Jelena je napisala svoju potresnu priču.

"Upravo sam završila prvu rundu plakanja kada je nastala ova fotografija. Septembar 1998. godine... Kao da je bilo juče. Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje", napisala je Jelena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just finished 1st round of crying when this photo was taken. September 1998 ....like it was yesterday . When I got on stage ,only my father was there,he sat in the audience. My mother and brother was not there,they was sitting in the lobby of the hotel ,in front of the doors of ballroom .....at that moment everything what we had on our bank account was 100 Deutsche marks. Enough for only one ticket to be purchased. I went there determined to win,but as I got anounced Miss Internet and also Miss Photogenic ,I was sure that's it .I lost hope and didn't think for a second I will be first Miss Yugoslavia in history of our country to carry 3 titles in one competition. And, I didn't cry because I won and I become Miss Yugoslavia to carry 3 titles ,I cryed when I saw from the stage my mother and my brother bagging security on the door to allowed them to watch at least crowning .It litteraly broke my heart. That night ,when we finally arrived to our town #zabalj ,I cryed again .My literacy teacher ,with few other citizens, built huge banner and hanged all across towncenter with message " In this town is living Miss Yugoslavia " ..... life is full of surprises and God have plan for each of us 🙏 I thank him every day for everything he chose for me in this life ,as you never lose.Either you win or learn .

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана

"Otišla sa tamo odlučna da pobedim. Usledila je porka da sam Mis Interneta, kao i mis fotogeničnosti, bila sam sigurna da je to to. Izgubila sam nadu i nisam razmšljala ni sekund da ću biti prva Mis Jugoslavije u istoriji naše zemlje koja će nositi tri titule na jednom takmičenju. I nisam plakala jer sam pobedila i postala gospođica Jugoslavije koja nosi tri titule, već sam plakala jer sam sa bine videla moju majku i brata kako im obezbeđenje ne da da vide sa vrata barem moju krunu. To mi je slomilo srce", napisala je Jelena.

"Te noći kada smo stigli u naš grad Žabalj, ponovo sam plakala. Moj nastavnik srpskog je napravio ogorman plakat i okačio ga nasred centra. Pisalo je: "U ovom gradu živi mis Jugoslavije". Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Svakodnevno mu zahvaljujem za sve što je izabrao za mene u ovom životu. Važno je da nikada ne izgubite. Ili pobedite ili naučite".

Podsetimo, Jelena se udata za šeika Saida bin Draijem i žive u Emiratima. Imaju troje dece, ćerku Asju i sinove Hamdana i Hilala. Njihovo bogatstvo se procenjuje na 2 milijarde dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exactly 20 years ago #missyuformissworld

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана

Kurir.rs/Foto Pritscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...