CECA ZATEKLA STRAŠNU SCENU! DECA SU VRIŠTALA Ražnatovićeva za Kurir o napadu na kuću: Imena, prezimena i slike vandala da se objave! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

užasno

CECA ZATEKLA STRAŠNU SCENU! DECA SU VRIŠTALA Ražnatovićeva za Kurir o napadu na kuću: Imena, prezimena i slike vandala da se objave! (VIDEO)

Stars -

U domu folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i dalje je šok i neverica zbog incidenta koji se dogodio u nedelju ujutru, kada su dva automobila nekoliko puta udarila u stub i ulazna vrata njene vile.

foto: Vladimir Šporčić

U tom delu kuće, baš iznad prostorije u koju su udarili automobili, nalazi se soba petogodišnjih blizanaca Petra i Ilije, sinova njene sestre Lidije Ocokoljić. Kako saznajemo, da su stubovi od jačine udarca pali, desilo bi se najgore - dečja soba, u kojoj su u to vreme spavali dečaci, srušila bi se.

- Ceca i svi njeni ukućani i dalje ne mogu da veruju da je neko sposoban na tako zverski čin. Jasno se iz snimka vidi da su kola namenski skrenula u njenu kuću i udarila u stub, kao i u ulazna vrata. Jak udarac je probudio decu, koja su počela da vrište. Dečaci su se baš uplašili. Taj deo kuće se tresao koliko su udarci bili jaki. Možete samo da zamislite šta se tada dešavalo u njihovim malim glavicama i koliko su se potresili - priča naš izvor dobro upućen u sve što ima veze sa porodicom Ražnatović.

POGLEDAJTE SNIMAK NAPADA

On kaže da je Ceca odmah iz svog dela kuće dotrčala do sestrića i zatekla ih kako plaču.

- Ceca je zatekla jezivu scenu. Deca su vrištala. Pevačicu je to još više uznemirilo jer su oni mali i jako su se uplašili. Odmah ih je prebacila u drugu sobu kod sestre Helene, ali ni tada nisu prestajali da plaču - završava naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Cecu, koja je i dalje u šoku.

- Svi u porodici čekamo da napadači budu uhapšeni. Tražim da se objave imena i prezimena, kao i fotografije vandala koji su izvršili napad na moju porodičnu kuću, u kojoj žive i mala deca.

Inače, pevačica je snimke sa sigurnosnih kamera predala policiji i putem medija apelovala da očekuje da će slučaj biti u najkraćem mogućem roku rešen. Organi reda, kako saznajemo, intenzivno rade na privođenju lica koji su bez ikakvog razloga izvršili upad na pevačicin privatni posed i uznemirili je u cik zore.

foto: Marina Lopičić

Veljko u Rusiji

Vest da mu je porodična kuća bila na udaru, Cecin sin Veljko Ražnatović primio je u Rusiji, gde je poslednjih dana na pripremama za predstojeći boks meč. Njemu nije bilo svejedno kada je čuo da mu je porodica u opasnosti, ali ga je pevačica smirila. Veljku je bilo najvažnije da su svi dobro i da je majka slučaj prijavila policiji.

Oglasila se Snežana Divac o napadu na Cecinu kuću

Samo da ne bude da sam ja platila nekog

Snežana Divac oglasila de na društvenim mrežama povodom incidenta koji se u nedelju rano ujutru dogodio ispred kuće Cece Ražnatović, s obzirom na to da je ona vlasnica iste marke automobila koji je udario u stub pevačicine vile. Ona je na Tviteru aludirala na slučaj "kantrimen", kada je na Brankovom mostu poginuo Luka Jovanović, a s kojim je ona povezana. - Samo da se ovi istraživački novinari sada opet ne prebace na to što ja imam "minija", pa da ne bude da sam platila nekog da se zakuca u Cecinu kuću - napisala je Snežana na Tviteru i dodala: - Mislim da ima tu elemenata. Opet sam pobegla u Ameriku, hvalila Karleušin koncert - ironično je napisala Snežana.

Kurir.rs / Ljiljana Stanišić / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja