NIJE ISKLJUČENO DA ĆE NAM SE PUTEVI PONOVO UKRSTITI: Kristina Kockar o nastupu sa bivšim mužem! Još jedna šansa na pomolu?
Foto: Printscreen

SREĆNA

NIJE ISKLJUČENO DA ĆE NAM SE PUTEVI PONOVO UKRSTITI: Kristina Kockar o nastupu sa bivšim mužem! Još jedna šansa na pomolu?

Stars -

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović zajedno su zapevali u Diseldorfu i očarali sve prisutne. Hit "Adio amore" dogodio im se, kako kažu, spontano, što ne kriju da je i njima samima predstavilo ogromno zadovoljstvo.

Ipak, pevačica ističe da van posla, sebe više ne vidi kraj Radanovića.

foto: Ana Paunković

"Više se ne uklapam u taj milje u kom se on kreće i ne vidim sebe u bilo kojoj drugoj priči sa njim sem poslovne, i to kada nam se nastupi ukrste. Otpevali smo zajedno 'Adio, amore' i to smo uradili spontano. Što se mene lično tiče, dalje nastavljam sa radom, vikendi su puni, radim i na pesmi i sad sam na to fokusirana. Slobodanu želim svu sreću u karijeri i nije isključeno da će nam se putevi možda ponovo ukrstiti, ali, naravno, samo poslovno", za Blic je izjavila Kija Kockar.

foto: Printscreen/Premijera

Sloba takođe priznaje da je uživao sa Kijom na sceni, ali dalje tu priču nije želeo da širi.

"Super je bilo. Publika je bila fantastična. Ovo je bilo nešto novo za nas, nekako sam prijatno iznenađenje. Lepo sam se osećao sa Kijom na sceni. Nije bilo mogućnosti za drugu šansu. Trudili smo se da budemo što pozitivniji i profesionalni", rekao je pevač.

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track