NJENA SMRT JE POTRESLA CELI REGION: 3 godine se LAVOVSKI BORILA sa sa OPAKOM BOLEŠĆU, a poslednje reči Done Ares nateraće vas na razmišljanje!
Foto: Dragana Udovičić

Godišnjica

NJENA SMRT JE POTRESLA CELI REGION: 3 godine se LAVOVSKI BORILA sa sa OPAKOM BOLEŠĆU, a poslednje reči Done Ares nateraće vas na razmišljanje!

Stars -

Dona Ares preminula je pre godinu dana u 40. godini nakon teške borbe sa rakom. Pevačica je tri godine vodila bitku s rakom, a preminula je u svom domu u Bihaću.

Pred smrt razvela se od supruga koji je bio uz nju sve vreme bolesti.

Dona je pred smrt svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk otkrila da se pomirila sa životom u simbiozi sa rakom i da nije bila svesna koliko će bolest brzo napredovati.

Tada je navela da se trudila da se ponaša kao najzdravija osoba uz sve nedostatke. Dona nije želela da krije svoju bolest, već je otvoreno govorila o svemu, a najviše zbog toga kako bi pomogla svim ženama koje su se susrele sa istim zdravstvenim problemom.

foto: Dragana Udovičić

Sredinom 2015. prisetila se koliko je zapravo svoj život zapostavljala na uštrb posla i nije marila za sebe.

"Upućujem ljude da nađu vremena za sebe pre svega. Mislim da je to moja greška bila što nisam radila. Meni je posao bio na prvom mestu i sve mi je bio posao", ispričala je tada Dona za senzacija.ba.

Pažnju i nervozu su joj unosile i sitne stvari koje su toliko bile banalne, ali je i tu pronalazila dozu humora u najtežim danima.

"Moja problematika je bila to što sredim kosu i otpevam tri pesme na bini i ona mokra. Ja onda ludim, što nemam kratku kosu. Sređivala sam je, a na bini izgledam k'o kokoška", tom prilikom je istakla Dona koju pozitivan duh nije napuštao ni tokom najtežih dana.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track