VRATILA SE IZ ŠVEDSKE SVA USHIĆENA, NIJE NI SLUTILA DA JE KOD KUĆE ČEKA PAKAO: Evo šta je izjavila Svetlana Ražnatović samo nekoliko sati PRE NAPADA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Prva.tv

sve je bilo u redu

VRATILA SE IZ ŠVEDSKE SVA USHIĆENA, NIJE NI SLUTILA DA JE KOD KUĆE ČEKA PAKAO: Evo šta je izjavila Svetlana Ražnatović samo nekoliko sati PRE NAPADA! (VIDEO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović samo što se vratila sa nastupa u Švedskoj, imala je neprijatnu situaciju, kada su se provalnici zakucali automobilima u ogradu njene kuće.

Bila je umorna, ali raspoložena jer je gostovanje prošlo odlično, ne sluteći šta će joj se desiti, pa je odmah nakon sletanja na beogradski aerodrom izjavila:

"Posle ovakvog koncerta, ništa mi ne pada teško".

foto: Printscreen Prva TV

Ona je bila ushićena i prezadovoljna koncertom koji je imala u Švedskoj. Nije joj bio problem da se slika sa slučajnim prolaznicima na aerodromu:

foto: Printscreen Prva tv

Ceca je otkrila da je vrlo skromna što se tiče svojih zahteva, pa joj je pred koncert potrebna samo rashlađena voda, rekla je za emisiju "Ekskluziv".

Njen sin Veljko se nalazi trenutno u Rusiji, gde je na pripremama, ali koristi svaki slobodan trenutak da obraduje svoju majku koju zove "Lepa Svetlana".

Nedugo zatim, desila se nemila situacija kada su nepoznate osobe sa dva automobila "mini kuper" i jednim karavanom napale njenu kuću.

foto: Dragan Kadić

Pogledajte u video prilogu kako je protekao razgovor sa Cecom.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Prva tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track