Sad OTKRIVENO

OKLEVETANA DA JE ORALNO ZADOVOLJAVALA SORAJINOG DEČKA: Svađa dobila EPILOG NA SUDU, a posle 2 godine otkriveno koliko košta Stanijin ugled! (FOTO)

Stars -

Poznato je da su Stanija Doborojević i Soraja Vučelić nekada bile prijateljice, a potom su se pre nekoliko godina i posvađale. Od tog momenta, njih dve nisu komunicirale, a čak su i jedna drugu tužile.

Postupak koji su vodile je završen krajem prošle godine, ali su tek i javno objavljeni spisi.

Budući da je Aleksandra Subotić optužila Staniju da laže, te da ona treba da isplati Soraji novac, Stanijin tim je odlučio da objavi presudu.

"Fotografiju presude smo ubacili samo iz razloga da bi dokazali da sve sto Stanija izgovara u rijalitiju je istina pokrivena dokazima i činjenicama. Juče je od strane Aleksandre optužena da je lagala da je podnela tužbu i da je taj slučaj dobila, ovo radimo isključivo i samo zbog Stanije i naroda koji nju voli i podržava! Jer istina je spora, ali dostižna!", napisali su iz njenog tima na društvenim mrežama.

foto: Printscreen Instagram

U presudi se vidi da je Soraja Staniji morala da isplati 150.000 dinara.

Podsetimo, spor između nekadašnje prijateljice krenuo je od toga da je Stanija navodno oralno zadovoljavala Soranjinog dečka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track