CIMERKU JE ORALNO ZADOVOLJAVAO CELU NOĆ I SAD GA ŽENA OSTAVLJA: Biće to prvi rijaliti RAZVOD uživo! KAD ČUJE, POZLIĆE MU!
Foto: Printscreen

CONJINI PRIJATELJI U STRAHU!

CIMERKU JE ORALNO ZADOVOLJAVAO CELU NOĆ I SAD GA ŽENA OSTAVLJA: Biće to prvi rijaliti RAZVOD uživo! KAD ČUJE, POZLIĆE MU!

Stars -

Nikola Jovanović, poznatiji u vili kao Conja, koji je sebe predstavio kao konobara koji poznaje mnoge javne ličnosti, u rijaliti je ušao pre samo nekoliko dana.

U rijaliti je došao sa ženom, koja ga je ispratila u velikoj ljubavi u sedmu sezonu sage o "Parovima", ali on je njeno poverenje prokockao, time što je stupio u seksualan odnos sa Ljubicom Stefanov i time prevario svoju zakonitu ženu.

Danima je tema broj jedan jeste čin koji je uradio sa plavokosom devojkom. Ono što je sve zaprepastilo jeste to što se njegova žena Milka nije javljala na telefon, a i odbijala je da dođe u emisiju kako bi se suočila sa svojim suprugom koji ju je besramno prevario.

foto: Printscreen

Prijatelji koji su zabrinuti za Conjino stanje van vile, u strahu su kako da mu saopšte da su stupili u kontakt sa Milkom, koja mu je poručila da joj se ne vraća, odnoso da ga je ostavila i da slobodno može da nađe drugu ženu u rijalitiju.

Međutim, Nikola već danima pokušava da na sve načine vrati svoju ženu, pokazivajući ljubav, vernost, koju ostali takmičari osuđuju kao glumu, jer je on svesno učinio intiman čin nad Ljubicom, koja se kaje zbog svega što se desilo između njih.

Ljubica na sve to, otkrila je da joj je Conja nudio brak, kao i to da će se po izlasku razvresti od žene i biti sa plavokosom gradskom devojkom.

Izgleda da ga je Milka preduhitrila. Da li će se desiti rijaliti razvod baš u vili?

foto: Printscreen

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track