VELIKI KONCERT

KRALJ NARODNE MUZIKE PROSLAVLJA 50 GODINA KARIJERE, PODIGAO BEOGRAD NA NOGE: Posle ćerke, na bini mu se pridružila i Zorica Brunclik! (KURIR TV)

Stars -

Prošlo je pola veka otkako je publika u regionu proglasila Šabana Šaulića kraljem folk muzike, a kruna njegove blistave karijere je muzički spektakl koji je napravio u Beogradu.

Na događaju koji se čekao pedeset godina legendarni pevač publici je priredio nezaboravno veče ispunjeno muzikom, stihovima, ali pre svega neponovljivom emocijom koja je od prvog dana ovog pevača svrstala u velikane.

Na početku koncerta, kao prvi specijalni gost, Šabanu se na bini pridružila i ćerka Ilda.

"Dođi da ostarimo zajedno“, "Dva galeba bela“, "Kraljice moga srca“, "S namerom dođoh u veliki grad“, samo su neke od pesama koje će se naći na koncertu simbolično nazvanom "Još ovu noć". Ovaj emotivan naziv odabrao je sam Šaban jer će to, kako je istakao, biti poslednja prilika da na jednom mestu čuju sve njegove vanvremenske hitove.

1 / 11 Foto: Dragana Udovičić

"Jako sam uzbuđen. Ovu noć sam dugovao mojoj publici. Ne klecaju mi kolena, klecala su mi kada sam snimio prvu ploču. Sada mi je merak da pevam sa velikim žarom. Presrećan sam. Krunu nisam poneo jer sam se uplašio da će mi se videti kosa koju nemam", kroz osmeh je rekao kralj narodne muzike.

Pre početka koncerta počeli su da pristižu i prvi gosti, te su se ispred "Arene" našli Filip i Aleksandra Živojinović, Ljubiša Tumbaković, Zorica Brunclik i Kemiš sa porodicom i mnogi drugi.

1 / 14 Foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track