MARINA TUCAKOVIĆ SE PRVI PUT OGLASILA POSLE DUŽE MEDIJSKE PAUZE: Otkrila je kako se sada oseća, a evo šta joj je poručila CECA!
Foto: Filip Plavčić

OPRAVLJA SE

MARINA TUCAKOVIĆ SE PRVI PUT OGLASILA POSLE DUŽE MEDIJSKE PAUZE: Otkrila je kako se sada oseća, a evo šta joj je poručila CECA!

Stars -

Marina Tucaković, mesecima unazad borila se sa opakom bolešću, ali se uspešno oporavlja, što je obradovalo njenu porodicu ali i mnogobrojne prijatelje.

"Dosta je bolje, ne mogu da kažem da je sve kao što je bilo ali nije loše", rekla je Marina, a onda su se svi osvrnuli na njenu karijeru.

foto: Dragana Udovičić

"Ja uvek imam svoj stil. Pratiću ono što iz mene izađe, da li će biti u novom ruhu ili ne, videćemo. Meni je uvek najlakše bilo da pišem za najveće. Najlakše vas diže, a s druge strane imate veliku odgovornost. Nije stvar samo do mene, stvar je do autora. Pomaže i sin", kaže Marina.

I Ceca je veoma radosna što se Marina vratila poslu.

"Zadnjih 25 godina smo nerazdvojne poslovno i ne mogu bez nje da funkcionišem. Ali smo isto tako bliske i privatno. Pogodi te kad vidiš da se razboleo neko koga ne znaš, a još više kada je to neko tvoj blizak, onda daješ sve od sebe da pomogneš ali na kraju je sve to u Božjim rukama", zaključila je Ceca u "Premijeri - Vikend Specijalu".

foto: Printscreen, Premijera

Kurir.rs, Foto: Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track