SPEKTAKULARAN KONCERT

KRALJ NARODNE MUZIKE PROSLAVIO JE 50 GODINA KARIJERE: Na Šabanov spektakl je došao KREM SRPSKE ESTRADE, ali JEDNA STVAR mu je RAZARALA SRCE (VIDEO)

Stars -

Šaban Šaulić je održao spektakularan koncert u Areni, kojim je zvanično obeležio 50 godina karijere, a u jednom trenutku mu se na bini pridružila i ćerka Ilda, što mu je posebno značilo.

"Ona je moj šećerko. Daje mi podstrek i hrabri me. Uvek me zagrli i poljubi kad dođe. Ona je jedno predivno stvorenje koje volim najviše na svetu", rekao je Šaban.

foto: Dragana Udovičić

Uz mnogo razloga za sreću, Šaban se na dan koncerta osetio tužan kad je shvatio da njegov unuk Luka neće biti sa celom porodicom u Areni i bodriti dedu.

foto: Dragana Udovičić

"Nažalost Luka nije mogao da izbegne obaveze u klubu u Belgiji, tako da nije bio tu, duša me boli, ali očekujemo da nam se što pre pridruži i da proslavimo moj uspeh svi zajedno".

Pevač otkriva da kao kralj narodne muzike zaista poseduje zlatnu krunu, ali i zbija šale na taj račun.

foto: Promo

"Nisam stavio krunu koju sam dobio na poklon da mi ne bi sakrila kosu koju nemam", kao i uvek duhovit je Šaban.

Šauliću su na nastupu pružile mnoge javne ličnosti. Iz VIP loža koncert su posmatrale pevačice Marija Šerifović, Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom i Neda Ukraden, zatim voditeljka Dragana Katić, fudbalski trener Ljubiša Tumbaković i brojna druga prepoznatljiva lica.

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track