JEDNA JE NAPUSTILA SRBIJU, DRUGA RODILA DETE, A TREĆA... Grupa Luna je bila POPULARNA devedesetih, a znate li šta danas rade SVE PEVAČICE? (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NEKAD I SAD

JEDNA JE NAPUSTILA SRBIJU, DRUGA RODILA DETE, A TREĆA... Grupa Luna je bila POPULARNA devedesetih, a znate li šta danas rade SVE PEVAČICE? (FOTO)

Stars -

Popularna srpska dens grupa "Luna" postoji na domaćoj javnoj sceni od 1996. godine. Kroz ovu muzičku grupu, koju je osnovao Čeda Čvorak, prošlo je nekoliko pevačica.

Obožavaoci ove grupe često se pitaju na društvenim mrežama šta se sa njima dešava i kako danas žive. Sadašnja pevačica grupe "Luna" je Teodora Mijušković. Ali pre nje ih je bilo pet.

Maja Marković

Prva pevačica ove grupe Maja Marković najduže se zadržala u grupi, od njenog osnivanja, pa sve do 2005. godine. Ona se udala za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga po napuštanju gupe "Luna", a danas sa njim ima produkcijsku kuću. Proteklih godina menjala je adrese često, jer je pevala po prekookenaskim kruzerima. I dalje je veoma vitka i atraktivna, te svoje zanosno telo pokazuje na društvenim mrežama. Ona sa Čedom Čvorkom više nema nikakav kontakt.

Kristina Čanković

Nakon Maje u grupu "Luna" došla je balerina Kristina Čanković 2006. godine, a u njoj se zadržala svega dve godine. Ona je po napuštanju grupe pričala za domaće medije da ju je Čeda Čvorak maltretirao, ali su posle izgladili odnos. Pre dve godine učestvovala je u rijalitiju "Farma" kako bi povratila staru slavu, ali u tome baš i nije uspela. Nakon rijalitija vratila se svom poslu balerine i čuvanju dece, a vreme provodi, između ostalog, i sa drugom iz rijalitija Banetom Đokićem.

foto: Damir Dervišagić

Zejna Murkić i Lidija Jadžić

Frontmen grupe "Luna" Čeda Čvorak je 2009. godine doveo po prvi put dve pevačice u njegovu grupu - Zejnu Murkić i Lidiju Jadžić. Crnka i plavuša bile su pun pogodak i oduševile su fanove grupe "Luna". Međutim, već posle godinu dana Zejna je rešila da napusti grupu i počne samostalnu pevačku karijeru. U međuvremenu, Zejna je postala majka. Dobila je devojčicu koja je centar njenog sveta. O ocu ćerke nikada nije govorila u javnosti ova pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Ivana Krunić

Nakon Zejninog odlaska iz grupe u "Lunu" kao njen azamena stiže Ivana Krunić. Ona i Lidija su zajedno snimile nekoliko hitova i vratile grupi staru slavu, ali Liidja je pre dve godine je odlučila, poput prethodnih pevačica, da napusti grupu "Luna". Kako je navela u saopštenju za javnost, zbog "želje za identitetom" i zbog različitih poslovnih vizija razišla se sa Čedom Čvorkom u prijateljskoj atmosferi. Od tada nije snimila nijendu sovju pesmu, a povukal se i sa društvenih mreža, te nije poznato čime se danas bavi. Ivana Krunić je narednih godinu dana bila sama u grupi, a onda je i ona krenula u solo vode.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track