LEČIĆ JE I DALJE POŽELJAN, ALI ŠTA JE TO ŠTO GA PRIVLAČI KOD ŽENA: Ona mora da nosi senzibilitet, da zna kako hoda i kako sedi! Glumac otkrio VELIKU TAJNU LAGODNOG ŽIVOTA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

LEČIĆ JE I DALJE POŽELJAN, ALI ŠTA JE TO ŠTO GA PRIVLAČI KOD ŽENA: Ona mora da nosi senzibilitet, da zna kako hoda i kako sedi! Glumac otkrio VELIKU TAJNU LAGODNOG ŽIVOTA! (FOTO)

Stars -

Glumac Branislav Lečić otkrio je da ga kod lepšeg pola privlači senzibilitet i da uvek primeti kako žena gleda, hoda, sedi i kako se ophodi i ponaša.

Branislav Lečić trenutno radi na snimanju nove Tv serije, a izjavio je da je lik koji igra njemu vrlo blizak karakterno. Istovremeno, Lečić otkriva da se veoma promenio:

"Moj lik mi je blizak po tome što sam u zrelom dobu dostigao taj nivo da bez tenzije, stresa i nervoze, karakteristično za mladenačko doba, na stvari gledam pozitivnije. Svoje misli sam naselio dobrom. Mislim dobro i nalazim dobre stvari u onome što me okružuje. Smatram da se na taj način kvalitetnije živi", ispričao je Leka.

foto: Printscreen Instagram

Njemu je ovaj projekat zbog saradnje sa koleginicom Darom Džokić posebno značajan:

"Zapanjujuće je da po prvi put u karijeri igram sa Darom. I veoma nas raduje saradnja, a naši likovi se u seriji simpatišu. Nikada se za sve ove godine nismo sreli u istoj seriji, filmu ili predstavi, a mi smo klasici", kaže glumac.

Ponosan što i u zrelom dobu dobija komplimente na račun fizičkog izgleda, zahvaljujući kojem je između ostalog i bio oženjen lepim ženama, Ivanom Vujadinović i voditeljkom Ninom Radulović, Leka kaže da ga zabavlja što mu je oduvek naklonjen lepši pol. Bez ustezanja otkriva u čemu je danas tajna njegovog uspeha kod žena:

"Ne jure me žene, ali postoji dobra energija među nama. Zbog žena sam i neozbiljan. Osećam se mlado i sabrano. Iskustvo mi pomaže da bolje sagledam suštinu i celokupnu situaciju, pa da ispunim duševne potrebe ne samo žene, nego i prijatelja. Savremeni život dovodi do zaboravljanja suštine, a to ne smemo da dozvolimo. Tek emotivno ispunjen čovek može da bude dobar partner. Nisam mizantrop, volim ljude", kazao je Lečić.

foto: Damir Dervišagić

Glumac otkriva i čime žena sve može da ga osvoji:

"Žena mora da nosi senzibilitet, gledam kako gleda, hoda, kako sedi i kako se ophodi i ponaša. To se rađa, ali se i vaspitava", poručuje glumac.

On ne beži od modernizacije i vrlo je svestan prednosti društvenih mreža, ali ga užasava pomisao na otuđenje koje su donele:

"Ja ostavljam telefon jer se odričem paralelnog sveta, neću da buljim u Instagram već hoću da komuniciram sa ljudima. U današnje vreme se fotografiše svaki korak, šta jede neko i gde ide. Posebno žene fotografišu sebe na svim tim mestima, važno je da ispadnu lepe na slikama i posle se same sebi dive, što je kič kultura i trivijalnost. Ne pristajem na to".

foto: Marina Lopičić

Godinama je stekao i neke smernice za lagodniji život, a naraštuju sugeriše da učine isto:

"Ne žuri, odmakni se i sagledaj stvari na pravi način. Ravnoteža i mera su recept za iskren odnos i zdrav život", zaključio je Branislav.

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track