Živi svoju bajku

ZARADILA JE MNOGO PARA, OBIŠLA CELI SVET, ALI IZA LUKSUZA I RASKOŠA KRIJE SE TUGA: Sa 25 godina ostala je bez roditelja, a cela Srbija ju je OSUDILA zbog izjave posle SMRTI MAJKE (VIDEO)

Stars -

Zorana Jovanović postala je naša najpoznatija blogerka munjevitom brzinom, dok u Srbiji mnoogi još nisu znali ni šta je to zapravo. Objavila je i knjigu koja se rasprodala isto tako munjevitom brzinom, i na kojoj je zaradila mnogo novca.

Osim dečka, nije mnogo stvari krila o svom privatnom životu i često ih je i sama iznosila na društvenim mrežama i na svom kanalu. I danas od toga živi iako više nije toliko zastupljena u medijima.

Ljude je podelila na one koji je obožavaju i one koji je ne vole, sredine nije baš bilo.

Jedna od stvari za koju su je mnogi osuđivali je upravo njena objava kada joj je majka umrla. Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah tada je rekla:

- Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga ''lakše''. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više. Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš. Sada kada sam prošla kroz dva gubitka - jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek - rekla je Zorannah neposredno posle smrti svoje majke.

Zorana je ime dobila po ocu, jer dok je još bila u majčinom stomaku. On je imao izliv krvi u mozak i nije se znalo da li će preživeti. Sa njim kasnije zbog razvoda roditelja nije razgovarala dve godine.

Kada je već malo odrasla i shvatila da se nje to ne tiče ponovo je obnovila kontakt sa ocem, koji je umro kada je imala samo 20 godina. Pet godina kasnije umrla joj je i majka koja joj je bila najveća podrška.

I pored ove tragedije, uspela je da nastavi život dalje... ... i da niže uspehe. danas je uspešna u svom poslu, putuje po svetu a jedan period su čak svi mislili da se preselila u Ameriku.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track