Najnovije vesti

PRODUCENT SE ZALJUBIO U POBEDNICU ZADRUGE: Španski biznismen ulaže milione u Kiju Kockar!

eksluzivno

PRODUCENT SE ZALJUBIO U POBEDNICU ZADRUGE: Španski biznismen ulaže milione u Kiju Kockar!

Stars

Kristina Kija Kockar uskoro će potpisati ugovor o saradnji sa bogatim španskim producentom kojeg je upoznala letos dok je boravila u Španiji, što bi trebalo da joj donese zaradu od skoro dva miliona evra, saznaje Kurir.

Osim materijalne koristi, novopečena pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge" imaće priliku i da sarađuje sa tamošnjim velikim zvezdama, a sa jednim od njih snimiće duet. Inače, producent je, kako kaže naš izvor, još tada bacio oko na pobednicu "Zadruge", to joj je i rekao, ali i pokazao direktnim udvarenjem, ali se tada ništa nije dogodilo između njih dvoje. Po njenom povratku u Srbiju, njihov kontakt je postao učestaliji, a kako, saznajemo, on bi uskoro trebalo da dođe u Beograd kako bi se video sa Kockarevom.

foto: Pritnscreen/Pink

- Veoma sam uzbuđena zbog toga, ne znam kako ste saznali za to. Ali svakako, to je nešto o čemu smo pričali još kada sam ja bila u Barseloni u julu. Iskrene rečeno, mislila sam da od toga nema ništa i da se neće realizovati ta ideja, ali ubrzo po povratku počele su da se dešavaju lepe stvari. Producent kojeg sam upoznala tamo, a njegovo ime iz razumljivih razloga ne mogu da vam otkrijem, zapratio me je na Instagramu i tako je video moj napredak na polju muzike. Očigledno mu se dopao moj rad, posebno je pohvalio uspeh prvog spota sa Ministarkama i moje pevanje u pesmi "Potpis", pa mi je predložio da se sretnemo i dogovorimo deteljno oko saradnje. To bi trebalo da se dogodi za dve ili tri nedelje, on će doći Beograd i jako se radujem tome - rekla nam je uzbuđeno Kija.

Duet sa slavnim pevačem, čije ime još drži u tajnosti, znatno će uticati na karijeru Kockareve u pozitivnom pravcu. I pored svega toga, ona ne planira da se preseli na Pirinejsko poluostrvo.

foto: Vladimir Šporčić

- On je dosta uticajan, poznat i ostvaran kao producent. Nesporno je da novca ima, ali meni to nije presudno, već da čovek ima dobre ideje koje se mogu realizovati. Tačno je da mi je rekao da je spreman da uloži dva miliona evra za početak, ali o tom potom. Videćemo još. Što se tiče snimanja dueta, o tome ne mogu ništa da vam kažem dok se ne realizuje. U pitanju je velika zvezda, muškarac, s kojom taj producent sarađuje već godinama. Ako se dogodi saradnja s tim pevačem, verujte mi, više ništa neće biti isto. Ali šta god da se dešava, ja ne planiram da se selim u Španiju, nego ću živeti ovde, a tamo ću ići povremeno zbog poslovnih obaveza - zaključlila je Kija koja nam je priznala da joj prija udvaranje producenta, ali da sa njim ne želi ništa više od poslovne saradnje.

foto: Damir Dervišagić

Kije demantuje Lunu Nije me molila za oproštaj!

Luna Đogani izjavila je da je na finalu prošle "Zadruge" zamolila Kiju za oproštaj, uz obrazloženje da nije želela da uništi njenu sreću tako što joj je preotela supruga Slobu Radanovića. Međutim, Kockareva to demantuje. - Niko mene nije molio za oproštaj! Rekla mi je "izvini" za uvrede, ali to meni ništa ne znači - rekla je Kija za Kurir.

brojke 29 godina ima Kija 2 pesme je snimila 120 hiljada evra je zaradila od rijalitija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...