Najnovije vesti

EMINA JAHOVIĆ I TURSKI MILIONER U CENTRU SKANDALA: Otkriveno je šta su radili u hotelskoj sobi, a onda se pevačica oglasila... (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

NIJE MOGLA DA ĆUTI

EMINA JAHOVIĆ I TURSKI MILIONER U CENTRU SKANDALA: Otkriveno je šta su radili u hotelskoj sobi, a onda se pevačica oglasila... (VIDEO)

Stars

Emina Jahović uplovila je u romansu sa Sadetinom Saranom, a u centar skandala došli su kada su prozvani u jednoj emsiji da su proveli burnu noć u hotelu.

 

Voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u hotelskoj sobi, gde su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe.

 

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

 

foto: Printscreen Instagram

Kada je Emina čula ove informacije, oglasila se i objasnila da je reč o laži.

"Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi", napisala je Emina na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...