Najnovije vesti

HIT FOTO

PEVAČICA SE REKREIRA UZ TENIS: Neda Ukraden kao Navratilova! (KURIR TV)

Stars

Poznato je da je Neda Ukraden u odličnoj formi i da redovno trenira, ali malo ko zna da ona obožava tenis i da može da izađe na crtu mnogim profesionalnim teniserkama.

foto: Promo

Naša popularna pevačica zbog brojnih nastupa ima veoma malo slobodnog vremena, ali zato svaki takav trenutak koristi kako bi se posvetila sebi. Naš paparaco uslikao je Nedu pre nekoliko dana na teniskom terenu, na kome se snalazi jednako dobro kao i na sceni!

foto: Ana Paunković

Ukradenova je sa svojim trenerom na šljaci provela dva sata, a na naše iznenađenje, beli sport joj ide od ruke.

foto: Ana Paunković

Gotovo nijednu lopticu Ukradenova nije promašila zbog čega je s vremena na vreme ponosno uzvikivala: "To, Nedo, bravo!"

foto: Ana Paunković

Nakon završene igre pevačica je pomogla treneru da očiste teren, a potom je uradila nekoliko vežbi opuštanja i istezanja.

foto: Ana Paunković

Potom je sela u kafić kako bi popila kafu, a onda se pozdravila s trenerom i otišla kući.

foto: Ana Paunković

Kontaktirali smo s pevačicom i ona nam je otkrila da uvek nađe vremena za sebe i da je trening neizostavan deo njenog života.

- Divno mi je što imam mogućnost da igram tenis jer ga obožavam. Čim sam videla da je sunčan dan, odlučila sam da odem do terena i da se rekreiram. Inače, svakodnevno vežbam i ne dozvoljavam sebi da nisam u formi. Za moj posao to je jako bitno, posebno nama ženama jer nam štikle unište kičmu. Osećam se sveže i čilo svaki put kad igram tenis. Život je tako lep - rekla nam je pevačica kroz osmeh.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Jelena Stuparušić - Ivan Ercegovčević/ Foto: Ana Paunković

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...