ŠTA ĆE BITI KADA SAZNA VODITELJKA? Dečko Nine Radulović došao PIJAN u klub, pa spopadao Milicu Pavlović! Pevačica ga lagano ODUVALA!
Foto: Damir Dervišagić

OPUSTIO SE

ŠTA ĆE BITI KADA SAZNA VODITELJKA? Dečko Nine Radulović došao PIJAN u klub, pa spopadao Milicu Pavlović! Pevačica ga lagano ODUVALA!

Stars -

Filip Krajinović tvrdi da mu je voditeljka Nina Radulović, ali je na jednom nastupu bacio oko na pevačicu Milicu Pavlović.

Filip je u klub došao u vidno alkoholisanom stanju i to sam. U jednom od centralnih separea čekalo ga je društvo, međutim, njemu je bila zanimljivija pevačica. Krajinović je, očigledno ponesen ljubavnim zanosom, rešio da zavede Milicu Pavlović koja pevala.

foto: Printscreen/Instagram

Oni koji su ga prepoznali bili su šokirani činjenicom da je Krajinović toliko pijan, da jedva stoji na nogama. Teniser je prišao bini, otvorio usta kao malo dete i pohotno, oblizujući se, gledao u pravcu pevačice. Uporno je pružao ruke ka njoj, ali s obzirom na to da je na bini svetlo jako, te da Milica teško može da razazna lica u publici, Krajinović je ostao uskraćen za dodir.

Sada se svi pitaju kako će reagovati njegova devojka kada sazna kako se ponašao u toku večeri.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track