Najnovije vesti

MUŽ JE POTEZAO PIŠTOLJ NA NJU I PRETUKAO JE PRED DECOM: Srpska GLUMICA se razvela od BALETANA, dobija sramnu alimentaciju, ali ima veliku podršku u PRVOM SUPRUGU sa kojim se viđa
Foto: Danmir Dervišagić

JAKA ŽENA I MAJKA

MUŽ JE POTEZAO PIŠTOLJ NA NJU I PRETUKAO JE PRED DECOM: Srpska GLUMICA se razvela od BALETANA, dobija sramnu alimentaciju, ali ima veliku podršku u PRVOM SUPRUGU sa kojim se viđa

Stars

Mina Lazarević koja je zbog uloge Čupke u "Porodično blago" postala velika miljenica Srbije u privatnom životu je imala dosta turbulencija.

 

Nakon prvog braka sa džez muzičarem Aleksandrom, Mina je uplovila u vezu sa baletanom Goranom Stanićem koji je fizički nasrnuo na nju u njihovom stanu pred dvoje maloletne dece.


Incident se desio u avgustu 2015. godine, a Minim suprug, osim nasilja u porodici, sumnjičio se i za nelegalno držanje automatske puške, kao i četiri kapisle za detonatore, koje je policija pronašla u stanu pošto je došla na poziv Mine Lazarević. On se sa sudom nagodio da godinu dana nosi elektronski nadzor u kućnom pritvoru.

foto: Dragan Kadić

 

A Mina je pre braka sa Goranom Stanićem, bila u bračnoj zajednicki sa džez muzičarom Aleksandrom sa kojim i danas ponekad nastupa, a za koga je rekla da joj je velika podrška. Više o njima pročitajte u nastavku u galeriji.

 

Glumica Mina Lazarević se zvanično razvela od baletskog igrača Gorana Stanića i njoj je i pripalo starateljstvo nad njihovo dvoje dece.

Sud je tada izrekao alimentaciju od 6.000 dinara na šta je lepa glumica uložila žalbu.

foto: Marina Lopičić

Nakon novog procesa, sud je odredio baletanu da je dužan da ubuduće za njihovo dvoje dece Marka i Ivu isplaćuje alimentaciju od 22.000 dinara.

 

Kako su mediji navodili, pošto je presuda nije pravosnažna, Stanić je odlučio da na nju uloži žalbu. 

 

Podsećamo, Minu je u avgustu 2015. godine pretukao tadašnji muž Goran Stanić u stanu na Zvezdari u kojem su zajedno živeli sa njihovo dvoje dece.

Stanić je tada priznao krivicu i nagodio se sudom da godinu dana provede u kućnom zatvoru uz elektronski nadzor.

foto: Printscreen

 

Sa druge strane, Mina Lazarević o prvom suprugu ima samo reči hvale.

"Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači", rekla je ranije glumica.

foto: Dado Đilas


Mina iz prvog braka ima punoletnog sina Luku.


Iako je ne viđamo često na malim ekranima, Mina je i te kako angažovana u pozorištima, a svi koji vole mjuzikle znaju da joj taj žanr i te kako stoji.

 

 

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...