Najnovije vesti

POSLE RIJALITIJA DOBILA NATPRIRODNE MOĆI:  Vesna Rivas priča s mrtvima!
Foto: Printscreen/Youtube

Urnebesno

POSLE RIJALITIJA DOBILA NATPRIRODNE MOĆI: Vesna Rivas priča s mrtvima!

Stars

Vesna Rivas odnedavno može da stupi u kontakt s pokojnicima. Ona sada sebe predstavlja i kao nekog ko ima ovaj dar, otkriva Kurir.

Bivša učesnica rijalitija "Farma" i "Parovi" i ranije se, sa manje ili više uspeha, bavila paranormalnim pojavama, s tim što se njen delokrug uglavnom odnosio na gledanje u tarot karte i astrologiju.

 

foto: Facebook

Izgleda da je u međuvremenu znatno napredovala i proširila svoje umeće, pa je tako u junu ove godine otvorila agenciju koja se bavi izvođenjem astroloških i spiritističkih seansi, što je i navela kao delatnost u evidenciji Agencije za privredne registre.

 

foto: Printscreen/TV Happy

Spiritizam, u narodu poznatiji kao prizivanje duhova, okultna je nauka koja se bavi uspostavljanjem komunikacije sa preminulim osobama. Kada smo pozvali Rivasovu da nam objasni kako to izgleda kada priča sa pokojnicima, ona nam je otkrila da je još uvek početnica u tom poslu.

 

foto: Printscreen/Youtube

- Nemam vremena da vam pričam o tome. To je vrlo složena priča, a ja sam sad u gužvi i haosu. Ispran mi je mozak posle rijalitija, moram da se vratim u realan svet i komunikaciju. Nisam još počela da se bavim spiritizmom, uskoro ću, ali mi sad za sve treba vremena da se vratim u realan svet - u dahu nam je poručila Rivasova, a onda nas pozvala kod sebe da nam demonstrira svoje moći.


- Možete da dođete kod mene u agenciju i sve ću vam objasniti kako to funkcioniše, to je vrlo složeno - kaže ona.

 

foto: Damir Dervišagić

Prema Zakonu o javnom redu i miru u Srbiji, zabranjeno je bavljenje vračanjem, proricanjem sudbine, tumačenjem snova i sličnim obmanjivanjem ljudi, ali samo u slučaju ako to uznemirava građane. To znači da Vesna može da razgovara sa mrtvima i gleda u tarot karte, ali ako se desi da je nezadovoljni klijent prijavi i dokaže da je obmanjen, bivša rijaliti zvezda moraće da plati kaznu u rasponu od 10.000 do 50.000 dinara.

Razvojni put Vesne Rivas
Od splavova do tarota

 

Početkom devedesetih Vesna je bila urbana devojka koja je obožavala da izlazi po beogradskim splavovima, koji su tada, kao i danas, bili izuzetno popularni. O tome je detaljno pričala dok je učestvovala u "Parovima", između ostalog, i kako je tokom jednog provoda ranjena u stomak iz vatrenog oružja, zbog čega je morala na hitnu operaciju.

 

foto: Instagram Printscreen

Kasnije je postala pevačica i snimila šest albuma. Bila je i vlasnica butika u Beogradu. Kad je taj biznis krenuo nizbrdo, postala je voditeljka, a onda je Rivasova počela da učestvuje u rijalitijima i tako postala apsolutni rekorder po broju dana provedenih u zatvorenom prostoru - čak 900. Astrologijom i gatanjem počela je da se bavi pre nekoliko godina iz hobija, da bi to danas postala njena glavna profesija.


Lična karta
Vesna Pajić
Rođena: 23. avgust 1965.
Mesto: Beograd
Deca: sin Petar

 

Ivan Ercegovčević/ Foto: Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...