BOJANA RISTIVOJEVIĆ PROGOVORILA O DEČKU: Voditeljka ovako KAŽNJAVA jaču polovinu, a otkriva i tajnu USPEŠNE VEZE!
Foto: Printscreen/Instagram

NEOČEKIVANO

BOJANA RISTIVOJEVIĆ PROGOVORILA O DEČKU: Voditeljka ovako KAŽNJAVA jaču polovinu, a otkriva i tajnu USPEŠNE VEZE!

Stars -

Bojana Ristivojević važi za jednu od najatraktivnijih ličnosti sa malih ekrana. Ona sada otkriva kako prijatelji reaguju na njen posao, ali i šta joj kaže dečko.

S obzirom na to da si stalno u rijaliti programu, iako nisi takmičar, da li ti se dešavalo da počneš da navijaš za nekoga od njih?

- Dešavalo mi se da mi je bilo žao kada neko ne kaže ono što misli, ali sam se tada trudila da ih navedem da pokažu stvarnu emociju, jer koliko god se oni pokazivali u negativnom svetlu, u suštini nisu loši.

Kako ti je polazilo za rukom da držiš pod kontrolom više od 20 ljudi u rijalitiju, kojima disciplina nije jača strana?

- Od prvog dana sam izgradila autoritet i nikada mi se nije desilo da je neki takmičar imao negativni stav prema meni. Mada, često sam se osećala kao dam sam razredna u školi, a oni su me tako i doživljavali. Samo mi je falio dnevnik.

A da li si takva i privatno?

- Publika me doživljava kao ozbiljnu i strogu, a privatno volim da se šalim, kako na svoj, tako i na tuđ račun. Ali šale u rijalitiju ponekad mogu da izmaknu kontroli, pa sam se trudila da nađem meru.

Da li si stroga i u vezi i da li kažnjavaš dečka kada te iznervira?

- Kažnjavam ga još žešće i njegove izolacije traju duže, pa ne izlazi iz kuće po mesec dana. Šalu na stranu, ali svi moji prijatelji i dečko mi kažu da sam tvrdoglava i da se privatno slično ponašam sa njima kao sa takmičarima iz rijalitija. Mada, meni se čini da preteruju, jer se trudim da sa svima imam dobar odnos.

Kakvi te muškarci privlače i da li si ljubomorna?

- Nisam kada nemam povoda za to, ali čim u nešto posumnjam, počnem da se preispitujem. Kada sam zauzeta poslom, idealna sam devojka, jer nemam vremena ni za šta. Ali kada nemam obaveza na poslu, onda postajem devojka iz pakla. Kada imam dva-tri slobodna dana, prvi iskoristim da se odmorim i ispričam sa familijom, a već drugog dana počnem da istražujem šta se zbiva. Moj recept za uspešnu vezu je da puno radim.

Kako dečko reaguje kada vidi tvoje seksi fotke u novinama?

- Nikada mi nije rekao da ne treba da se slikam, a verujem da mu ne smeta.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track