ŽELJKO SAMARDŽIĆ NIJE SAMO PEVAČ: Pojavio se u popularnoj seriji, a evo šta kaže o našim GLUMCIMA!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

ŽELJKO SAMARDŽIĆ NIJE SAMO PEVAČ: Pojavio se u popularnoj seriji, a evo šta kaže o našim GLUMCIMA!

Stars -

Željko Samardžić je imao epizodnu ulogu u popularnoj seriji, a otkrio je da mu je posebno zadovoljstvo bilo da sarađuje sa popularnim glumcem Vojom Brajovćem.

"Pored toga što sam bio u seriji "Složna braća", meni je ovo još jedno iskustvo više i divno je bilo raditi sa takvom ekipom. Kad sam bio deo serije “Složna Braća” na sceni sam bio, recimo, sa legendarnim Petrom Božovićem i Neletom Karajlićem, a drugi put sa legendarnim Vojom Brajovićem za "Urgentni centar". To mi je baš u lepom sećanju ostalo upisano, lep deo moje karijere. Drago mi je što sam imao tu priliku, bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa našim sjajnim glumcima", rekao je pevač.

Željko tumači ulogu Hristivoja Dakića, koji povređen dolazi kod doktora Voje Brajovića i tom prilikom prolazi kroz brojne smešne situacije, ali ga Voja na kraju izleči. Na pitanje kako je uspeo da ostane ozbiljan pred kamerama rekao je:

foto: Marina Lopičić

"Jednostavno sam se ubacio u ulogu glumca. Ja sam glumio glumca. To mi je bilo jako interesantno da radim, osećao sam se jako lepo na setu. Svi glumci su bili jako prijatni prema meni. Dali su mi savete kako šta da uradim i drago mi je da je to jako dobro ispalo. Pored Voje Brajovića i mladi glumci su bili jako ljubazni, imali smo zaista sjajnu saradnju", kaže Samardžić.

On je dodao da mu se gluma toliko dopala da se ne bi libio da se ponovo nađe u nekom TV ostvarenju.

"Imao sam imao epizodnu ulogu. Ali nikad se ne zna, ako se opet pojavi nešto slično, zašto da ne, odazvaću se. Meni je to izazov. Dopalo mi se da se oprobam u ulozi glumca", zaključio je pevač.

Željko Samardžić se prvi put u ulozi glumca oprobao u seriji "Složna braća", gde je glumio vozača autobusa. Tom prilikom ga mnogi nisu prepoznali jer je imao kapu na glavi koja mu je skrivala pola lica. Pevač se u više navrata sa osmehom na licu prisetio te svoje epizodne uloge, te istakao da mu je pravo zadovoljstvo bilo da se kao glumac pojavi pred kamerama.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja