BEKVALČEVA ODLUČILA DA HANU I KATJU ODGAJA U NOVOM SADU: Tamo su moji KORENI! Evo kako pevačica vaspitava ćerke!
Foto: Printscreen

O PORODICI

BEKVALČEVA ODLUČILA DA HANU I KATJU ODGAJA U NOVOM SADU: Tamo su moji KORENI! Evo kako pevačica vaspitava ćerke!

Stars -

Nataša Bekvalac je prebrodila težak period, pa je progovorila o svojoj deci, koju je odlučila da odgaja u Novom Sadu.

Pevačica je istakla kako želi da Hana i Katja odrastaju u prirodnom i toplom okruženju.

"Odlučila sam da Novi Sad bude grad gde ću odgajati svoju decu. Ja doziram Beograd koliko meni treba, veže me za posao i drage ljude. U Novom Sadu su mi roditelji, tu su moji koreni", rekla je Nataša, a onda progovorila o svojoj porodici:

"Generalno uvek vraćamo priču na porodicu, a moja nije savršena. Ona je baza i ljubav. Otac je zaštitnik, mama je stub, a sestre su lude i obožavaju me kao i ja njih. Imam zdrav temelj koji je bitan zbog onoga što mi se dešava."

foto: Printscreen

"Ja hoću da moje ćerke budu prvo samostalne i nezavisne. Kada su takve, onda mogu da slušaju svoje srce. Želim da one budu svoji ljudi, obrazovane, hrabre i jake i da takve koračaju kroz svoj život", rekla je Bekvalčeva i dodala:

"Hana je pokupila najbolje od mene i Danila. Ona nema moj temperament i zbog toga sam srećna. Ona je jako brzo sazrela. Katja ima 7 meseci i vidim da će da bude veliki problem. Fizički i mentalno je moja kopija. Sada tek razumem roditelje koji kažu: "Volim vas, ali drugačije. Kada smo Kristina, Dragana i ja u pitanju pažnja je bila usmerena na mene, jer sam ja bila najproblematičnija. Dragana je bila dobro dete."

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track