KIJI KOCKAR OTKRIVEN TUMOR DOJKE: Opipala čudnu izraslinu, pa otišla na pregled, tada je počela AGONIJA!
Foto: Damir Dervišagić

ISPLIVALE INFORMACIJE

KIJI KOCKAR OTKRIVEN TUMOR DOJKE: Opipala čudnu izraslinu, pa otišla na pregled, tada je počela AGONIJA!

Stars -

Kristina Kija Kockar ima benigni tumor na levoj dojci, koji će uskoro morati da odstrani hirurškim putem, saznaje Kurir.

Pre nešto više od nedelju dana pobednica prve sezone "Zadruge" otišla je na pregled u jednu privatnu ginekološku ordinaciju zbog sumnjive kvržice koju je uočila tokom samopregleda. Lekar ju je odmah uputio na Institut za onkologiju i radiologiju radi dalje dijagnostike i nastavka lečenja, i tada je počela Kijina agonija.

foto: Ana Paunković

Prema našim saznanjima, Kockareva je čak tri puta bila kod jednog od najboljih doktora za kancer dojke kako bi sto posto bila sigurna u dijagnozu, a po njegovom mišljenju, neophodno je da se uradi najpre biopsija tkiva, a potom i odstranjivanje tumorske mase.

- Prošle nedelje Kija je došla prvi put na Institut, bila je jako uplašena pre pregleda. Lekar, koji ima višedecenijsko iskustvo u lečenju onkoloških pacijenata, odmah joj je rekao da je najverovatnije u pitanju benigna promena na dojci, ali da je potrebno uraditi dodatne analize i pretrage i uputio ju je na kliniku za dijagnostiku u sklopu Instituta. Tamo je došla nakon dva dana, uradila potrebne snimke i oni su pokazali da je tumorska masa najverovatnije benigna. Kako bi u potpunosti bili sigurni, uradiće se i biopsija - rekao je naš izvor sa Instituta za onkologiju, dodajući da je Kristinina intervencija zakazana za početak sledeće nedelje.

foto: Damir Dervišagić

- Za nekoliko dana će biti urađena biopsija, posle koje ona može da nastavi svakodnevne aktivnosti. Bez obzira na rezultate, moraće da se uradi i odstranjivanje tumora, ali kako je po svoj prilici benigna promena u pitanju, u tom slučaju intervencija nije hitna - zaključio je naš sagovornik.

Podrška od bivšeg supruga Sloba uplašen za Kiju

Kijin bivši muž Sloba Radanović nije bio upućen u to da ona ima zdravstvene probleme, već je to saznao iz medija.

- Prvi put čujem za to. Da ima rak, znao bih. Presekli ste me s tom informacijom. Iskreno, verujem i želim da verujem da je dezinformacija u pitanju.

foto: Printscreen Instagram

Ona zna da na mene uvek može da računa i da se osloni šta god da je u pitanju - poručio je pevač.

Ekipa Kurira juče je posetila kraj u kojem je Kija nedavno kupila stan u nameri da s njom porazgovara o zdravstvenom problemu s kojim se suočava. Pola sata pre podneva ona je izašla iz garaže i uputila se ka centru grada, da bi potom stigla do jednog frizerskog salona na Vračaru.

Nakon sat vremena je izašla zajedno sa svojim stilistom, ne želeći da daje izjave. Novopečena pevačica je nervozno telefonirala i pravila se da nas ne primećuje, a onda je sela u automobil i odjurila ka Novom Beogradu.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track