KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! TRUDNA ĆERKA ZORICE BRUNCLIK! Kemiš ne krije radost: Ovo će biti naše prvo zajedničko unuče, POL NIJE BITAN!
Foto: Privatna arhiva

radost u domu poznate pevačice

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! TRUDNA ĆERKA ZORICE BRUNCLIK! Kemiš ne krije radost: Ovo će biti naše prvo zajedničko unuče, POL NIJE BITAN!

Stars -

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče! Njihova ćerka Zlata Aranđelović (28) i zvezda "Granda" Miloš Vujanović (26) sledeće godine postaće roditelji, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Stilistkinja je tako ispunila želju svojih roditelja. Nakon što je Zorica nedavno pričala kako današnje devojke odlažu udaju i proširenje porodice i dodala da je njena ćerka jedna od najpoželjnijih udavača u Srbiji, čula je radosnu vest. Zlata će uskoro stati na ludi kamen sa Milošem, sa kojim će se sledeće godine ostvariti u ulozi roditelja.

foto: Privatna arhiva

"Zorica i Kemiš su bili presrećni kada su saznali za ovu vest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve u redu, podelili su radosnu vest sa porodicom i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proleće sledeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije sa doktorom", kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kontaktirali smo i s harmonikašem i ponosnim dedom, koji nam je potvrdio ovu vest.

"Tačno je. Kako ste saznali? (smeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke", rekao nam je raspoloženi Kemiš, a Zorica nam je otkrila kako su saznali radosnu vest.

foto: Damir Dervišagić

"Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni", rekla nam je pevačica.

foto: Privatna arhiva

Iako im pol nije bitan već samo da trudnoća bude u redu, uskoro će saznati da li je u pitanju dečak ili devojčica.

foto: Instagram

"Sledeće nedelje dobijamo i tu vest. Jedva čekamo! Sada Zlatu svi čuvamo i negujemo, brinemo se o njoj", kaže radosna pevačica.

Podsetimo, drugoplasirani takmičar "Zvezda Granda" iz 2013/14. godine i Zlata upoznali su se još pre nekoliko godina, dok je Zorica bila deo žirija ovog takmičenja, a u vezu su stupili krajem prošle godine.

foto: Dragana Udovičić

Intuitivna Brunclikova pikirala Vujanovića

Zorica htela Miloša za zeta još pre pet godina!

foto: Printscreen

Ne znamo da li je Zorica Brunclik prorok ili joj se jednostavno svaka želja ispuni... Pevačica je pre pet godina, dok je bila deo žirija "Zvezda Granda", rekla da želi Miloša za zeta. Vujanović je tokom duela sa jednim takmičarom osvojio buduću taštu.

foto: Instagram

"Sada ću reći šta me je navelo da glasam za Miloša, koja sitnica, pa ćete se možda smejati. Gledala sam i rekla sebi: 'Koga bih pre za zeta?' E, ubiće me ćerka, ali tebe bih pre za nijansu od njega za zeta", rekla je Zorica, verovatno i ne sluteći da će joj se želja ostvariti godinama kasnije, i dodala: "Pregovaraćemo kad se završi", poručila mu je pred kamerama, a ni Miloš se nije snebivao.

"Može, nema problema", rekao je on.

Kemišev najlepši rođendan

Slavlje u Beču

Porodica Brunclik-Aranđelović danas je otputovala u Beč kako bi proslavili Kemišev rođendan.

"Svi smo zajedno otputovali u Austriju. Tu su i naša deca i budući roditelji. Ići ćemo na večeru i organizovaćemo veliko slavlje povodom Kemiševog rođendana. Verujem da mu je Zlata dala najlepši poklon za ovaj dan", rekla nam je pevačica, koja u subotu ima veliki koncert u glavnom gradu austrijske prestonice.

Inače, Kemiš i Zorica imaju veliku porodicu. Pevačica iz prethodnih brakova ima troje dece - Mariju, Miljanu i Đorđa, dok Kemiš ima ćerku Jelenu, a Zlata im je zajednička ćerka. Oni imaju i četvoro unučića - Saru, Mašu, Đorđa i Luanu.

63 godine ima Zorica

61 godinu ima Kemiš

33 godine su u braku

4 unučeta imaju Zorica i Kemiš

28 godina ima ćerka Zlata

26 godina ima Miloš

foto: Kurir

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track