Najnovije vesti

INTERNET SENZACIJA OČAJNA ZBOG RODITELJA: Žizelina mama odbija lečenje! (FOTO)
Foto: Kurir, Printscreen/Happy

RONILA SUZE

INTERNET SENZACIJA OČAJNA ZBOG RODITELJA: Žizelina mama odbija lečenje! (FOTO)

Stars

Majka Ivane Živković Žizele Sneža Rambo rasplakala je svoju ćerku i otkrila da ne može da ode na operaciju jer nema ko da pazi na nju pošto je ona u rijalitiju.

foto: Kurir, Printscreen/Happy

Majka internet senzacije posetila je ćerku u "Parovima", gde će ostati nekoliko dana, i odmah napala one koji su vređali Žizelu.

foto: Dragana Udovičić

- Treba da se pokajete, jer za razliku od svih vas, ona nije bespoličarka - rekla je Sneža, ali Žizela ju je prekinula i pitala za zdravstveno stanje i da li je išla na operaciju, a Sneža je tada priznala:

foto: Printscreen

- Nisam ni prihvatila operaciju, nema ko da vodi računa o svemu. Nema ko da bere kukuruz, da sprema ručak, sve ja moram sama. Moram i u štalu da idem, zbog toga nisam htela da se operišem, pa još uvek trpim bolove u grudima.

foto: Printscreen

- Zašto? Mene ne zanimaju ni krave, ni bilo šta, želim te zdravu, zbog čega me sekiraš - plačući je Žizela pitala majku.

foto: Happy/Printscreen


- Nije to sada važno. Važno je da se više ne snimaš gola i ne šalješ slike muškarcima. Mnogo nas je bilo sramota, celo selo je gledalo tvoje gole fotografije - rekla je Sneža.

foto: Printscreen, Dragana Udovičić

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen Happy

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...