Najnovije vesti

ANA NIKOLIĆ ODUZIMA RASTI ĆERKU! PEVAČICA PODNELA ZAHTEV: Počinje borba, razgovaraće samo NA SUDU! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

EKSKLUZIVNO

ANA NIKOLIĆ ODUZIMA RASTI ĆERKU! PEVAČICA PODNELA ZAHTEV: Počinje borba, razgovaraće samo NA SUDU! (FOTO)

Stars

Ana Nikolić podnela je zahtev za starateljstvo nad ćerkom, koju je pre godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom, ekskluzivno saznaje Kurir.

 

foto: Printscreen

Odnos između poznate pevačice i repera toliko je postao hladan i netrpeljiv, da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda. Zato je Ana pre nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste u kojoj traži da briga o naslednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

 

foto: Instagram Printscreen

"Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspeha".

 

"Poslednjih meseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto rešila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnela tužbu za starateljstvo", kaže izvor blizak pevačici za Kurir.

 

Sa Aninom namerom da postane staratelj ćerki, Rasta se ne slaže i ima nameru da se do kraja bori na sudu. Inače, on je prekjuče, posle sedam dana, prvi put video dete. Ekipa Kurira ga je zatekla u automobilu ispred Anine zgrade, ali nije hteo da ode po ćerku dok je naša ekipa bila tu. Reagovalo je i njegovo obezbeđenje.

 

foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Kako smo saznali, Rasta je kasnije te večeri s detetom proveo sat vremena.
Rastin i Anin advokat Borivoje Borović nije hteo da ulazi u detalje ovog spora.

 

foto: Marina Lopičić

"O tome vam ne mogu ništa reći. Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću posle toga znati šta i kako je ona odlučila. Hvala na razumevanju", rekao je advokat za Kurir.

 

Idi mi, dođi mi Nepremostive razlike


Razvod, pomirenje pa opet krah

 

Ana i Rasta upoznali su se na proleće 2016. tokom rada na njenom albumu "Labilna". Venčali su se u julu iste godine. Postali su najpopularniji estradni par u regionu, otvoreno su govorili o svojoj sreći i planovima o velikoj svadbi i zajedničkom životu. To je nakratko poljuljano u oktobru 2016, kada se pojavila informacija da su se njih dvoje potukli i da je policija morala da reaguje, mada su oboje demantovali te navode. Ana je ćerku rodila u avgustu 2017, a već u oktobru su doneli odluku da se sporazumno razvedu zbog nepremostive razlike u karakterima i neslaganja. Ipak, u Novu godinu su ušli zajedno.


"Srećna sam što smo Stefan i ja sačuvali to dečje u sebi i što bez obzira na to što sam ja njemu slomila igračku ili što je on meni bacio pesak u kosu možemo da nastavimo da se družimo, volimo i uživamo u našoj porodici. Ljubav je jača od razvoda", rekla je Ana u martu ove godine.

 

foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Kurir.rs/Lj. Stanišić, I. Ercegovčević/ Foto: Ana Paunković

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...