ANA NIKOLIĆ IZBACILA RASTINE STVARI U HODNIK: Reper zvao obezbeđenje u pomoć! HAOS SE NASTAVLJA
Foto: Ana Paunković

neće da je bilo šta podseća na njega

ANA NIKOLIĆ IZBACILA RASTINE STVARI U HODNIK: Reper zvao obezbeđenje u pomoć! HAOS SE NASTAVLJA

Stars -

Ana Nikolić izbacila je lične stvari svog doskorašnjeg supruga Stefana Đurića Raste u hodnik, ispred stana u kojem su zajedno živeli, a onda je on poslao svoje obezbeđenje da ih pokupi i donese mu, saznaje Kurir.

Pevačica i reper ovaj put definitivno nemaju šansu za pomirenje, bar ako je suditi po postupcima koje preduzimaju jedno protiv drugog. Osim pravnih sredstava, kao što je tužba za starateljstvo nad ćerkom Tarom koju je Ana podnela protiv Raste, ona povlači i druge poteze koji dodatno raspiruju svađu i razdor između njih. Pre dva dana je, kako smo saznali, svu njegovu garderobu i lične stvari izbacila u hodnik i poručila mu da ih što pre pokupi i odnese.

foto: Damir Dervišagić

"Ana svaki dan nađe novi razlog da pobesni na Rastu, i pored toga što se njih dvoje ne čuju i ne viđaju. Tako joj je prekjuče palo na pamet da njegove stvari izbaci u hodnik, neće da je bilo šta podseća na njega. Rasta je posle sat vremena poslao svoje obezbeđenje po stvari, a sutradan je došao da vidi ćerku Taru, koja mu mnogo nedostaje otkako se rastao sa Anom", kaže naš izvor blizak pevačici.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Kurir je juče ekskluzivno objavio informaciju da je Nikolićeva podnela zahtev za starateljstvo nad ćerkom, koju je pre godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom. Odnos između poznate pevačice i repera toliko je postao hladan i netrpeljiv da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda.

Zato je Ana pre nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste, u kojoj traži da briga o naslednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

foto: Printscreen

Kurir/Ivan Ercegovčević/ Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track