VRATILA SE POSLE BOLNOG PERIODA I NAPRAVILA BUM U KARIJERI: Nataša Bekvalac priznala koji veliki HIT je snimila, a bilo ju je SRAMOTA!
Foto: Printscreen/Pink

NEĆETE VEROVATI

VRATILA SE POSLE BOLNOG PERIODA I NAPRAVILA BUM U KARIJERI: Nataša Bekvalac priznala koji veliki HIT je snimila, a bilo ju je SRAMOTA!

Stars -

Nataša Bekvalac se vratila na muzičku scenu, pa je progovorila o karijeri, ali i privatnom životu.

Pevačica se pojavila u kratkoj bundi, iscepanim farmerkama, a na nogama je nosila sandale sa čarapama, što je sada veoma moderno, pa je objasnila da joj u tome pomaže sestra.

foto: Printscreen/Pink

"Kristina je zadužena za moje pojavljivanje. Nije što je moja, ali je toliko dobar stilista i čast mi je što radi sa mnom. Mislim da su kritike pozitivne, zna da izleti iz klišea, ali to je sve moda", rekla je Nataša, koja ističe da je muzika za nju igra:

"Muzika je igra i ako je shvatiš preozbiljno, počnete da imate posebne prohteve, da se smatrate velikim, jako brzo se ide ka dnu. Treba da radite ono što osećate, intuitivno. To se uvek ispostavilo dobro. Tačno znam pesmu u kojoj uopšte emotivno nisam učestvovala, ja nisam verovala u to. Desilo mi se sa pesmom "Mali signali" gde me je bilo sramota da je pevam. Ispostavilo se da je to koketna, ljubavna pesma, koja je postala hit."

Iako ima brojne fanove u Srbiji, postoje i oni koje Natašu iznenade negativnim komentarima.

foto: Printscreen/Pink

"Svaka negativna informacija za mene mi zatruje dan. Rešila sam da ne čitam novine i nemam instalirane aplikacije da to čitam. Studije su dokazale da iza negativnim komentara na društvenim mrežama stoje tužne priče i jedna velika nesreća u čoveku", rekla je pevačica.

Dve ćerke - Hana i Katja su joj najveća sreća, pa je Bekvalčeva istakla kako ima veći udeo u njihovom vaspitanju.

"Tu su tate, ali ja sam ta koja odlučuje o vaspitanju svojih ćerki. Hana se radovala što ide u Novi Sad, a Katju imam gde da šetam, za razliku od boravka na Dedinju. Živimo u centru Novog Sada, a Čenej je vikendica. Tamo čuvam kučiće koje pronađem na ulici, a ja sam uvek kao mala dovlačila životinje sa ulice, pa mi to mama nije dozvoljavala. Sada je tamo mali zoološki vrt", kaže Nataša u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track