GRČKA LETO 2019: REZERVIŠITE ODMOR NA VREME I UŠTEDITE! VELIKI OKTOBARSKI POPUSTI U TRAVELLANDU - LETOVANJE SNIŽENO I DO 50%!!
Foto: Promo

GRČKA LETO 2019: REZERVIŠITE ODMOR NA VREME I UŠTEDITE! VELIKI OKTOBARSKI POPUSTI U TRAVELLANDU - LETOVANJE SNIŽENO I DO 50%!!

Stars -

Želeli biste da narednog leta priuštite sebi savršen odmor u lukusuznom hotelu ali po povoljnoj ceni? Uvek sve organizujete u poslednji čas pa vas letovanje mnogo košta? Imamo rešenje! Put do povoljnog putovanja vodi preko first minute ponuda. Višedecenijsko iskustvo koje, u kreiranju povoljnih a kvalitetnih ponuda, ima turistička agencija ,,Travelland’’ pruža vam priliku da letovanje u Grčkoj priuštite sebi po cenama sniženim i do neverovatnih 50%!!

Ako ste ljubitelj Sitonije, srednjeg prsta popularnog Halkidikija, ,,Travelland’’, danas, iz ponude izdvaja nadaleko poznati i čuveni Porto Carras Grand Resort!

foto: Promo
foto: Promo

Na svega nekoliko kilometara od najpoznatijeh letovališta Sitonije, Neos Marmarasa, smešten je veličanstveni kompleks lukusuznih hotela – Porto Carras. Zovu ga još i ,,The City’’ – jer ono što ovaj resort ima da ponudi zaista čini grad u malom. Prostire se na čak četiri hiljade hektara i na tom prostoru su pored luksuznih hotela sa po 5 zvezdica - Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton smešteni i impozantna marina, vinograd sa vinarijom za sve ljubitelje dobrog vina, jedrilički, ronilački, jahački klub, golf tereni, kazino, tržni centar, SPA centar, pozorište, amfiteatar, bioskop, restorani, bazeni i još mnogo toga. Ove hotele posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za zabavan i bezbrižan odmor najmlađih.

foto: Promo
foto: Promo

Oba hotela, i Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia su čuveni po eleganciji i prvoklasnoj usluzi te ukoliko želite da i vi iskusite savršeno letovanje na Egejskom moru, ne propustite popuste koji do 31.10. traju u ,,Travellandu’’. U hotelu Porto Carras Sithonia 5*, deset noći uz all inclusive uslugu košta već od 1060€!

foto: Promo
foto: Promo

Napomenućemo i da luksuzno opremljene sobe u oba hotela krasi elegantan nameštaj a poseban utisak ostavljaju prostrana mermerna kupatila i terase sa nezaboravnim pogledom na pučinu kroz Toroneos zaliv ili pak na terene za golf. U restoranima oba hotela služe se jela mediteranske i etno kuhinje. Ponuda takođe obuhvata više barova, smeštenih kraj bazena, na plaži, pored laguna i u kazinu.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ako do 31.10. rezervišete svoj odmoru u hotelu Porto Carras Meliton 5*, deset noćenja sa doručkom možete obezbediti po ceni već od 830€!

Ipak, iz ,,Travellanda'' upozoravaju da je interesovanje za Meliton i Sithonia hotele veliko te ne čekajte već što pre rezervišite svoj idealan smeštaj po cenama sniženim i do 50%! Popusti traju do 31.10.2018.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track