KONAČNO! NOVE VESTI O DARKU LAZIĆU: Polomio je vilicu i rebra, noga mu je ispala iz kuka, ali STANJE JE BITNO PROMENJENO!
Foto: Dragana Udovičić/Kurir

sazvan konzilijum!

KONAČNO! NOVE VESTI O DARKU LAZIĆU: Polomio je vilicu i rebra, noga mu je ispala iz kuka, ali STANJE JE BITNO PROMENJENO!

Stars
21:49h

Stanje povređenog Darka Lazića, koji je doživeo stravičnu saobraćajku u blizini svoje rodne kuće sada je stabilizovano, saznaje Kurir!

Lazić ima više povreda: polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mesta, saznajemo nezvanično.

Lekari takođe otkrivaju da je nezahvalno prognozirati pevačevo dalje stanje, ali i posledice ovog udesa! Ići će korak po korak, a sazvan je i lekarski konzilijum. Ipak, lekari su uvereni da će Lazić prevazići povrede koje je zadobio u stravičnom udesu.

Lazić je sleteo s puta u blizini svoje kuće u Brestaču, a olupine BMW kojim je upravljao pokazuju koliko je stravičan udes preživeo pevač.

foto: Printscreen, Instagram, Damir Dervišagić

Kako je došlo do udesa?

Lazić je, kako je otkrila njegova rođaka, bio na jednoj privatnoj žurci i planirao je da prenoći. Međutim, u jednom trenutku mu je zazvonio telefon i on je uzeo kola od druga i krenuo ka Brestaču. Na putu u blizini doma doživeo je stravičnu nesreću.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja