Najnovije vesti

PROGNOZA ZA OPORAVAK DARKA LAZIĆA VEOMA JE NEIZVESNA! Pevač neće moći mesecima na noge!
Foto: Damir Dervišagić

porodica je uz njega

PROGNOZA ZA OPORAVAK DARKA LAZIĆA VEOMA JE NEIZVESNA! Pevač neće moći mesecima na noge!

Stars

Pevač Darko Lazić (27) jutros je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču kod Pećinaca. Popularni folker je nakon toga hitno prebačen u KBC Zemun, gde se lekari bore za njegov život. Kako otkriva dobro obavešteni izvor, pevač neće moći mesecima da stane na svoje noge, objavio je Pink.

- Darko trenutno diše na veštačka pluća. Njegov oporavak će trajati dugo, a on po nekim prognozama neće moći da stane na svoje noge oko pola godine. Sada je najbitnije da bude sve u redu i da se on izvuče, a njegovi najbliži će dati sve od sebe da on što je pre moguće stane na noge i da sve bude kako treba - otkrio je izvor blizak porodici Lazić.

Inače, kako je Kurir nezvanično saznao, stanje Lazića trenutno je stabilizovano, ali lekari nisu hteli da daju dugoročne prognoze. Sazvan je i konzilijum, koji će odlučiti pažljivo o daljim koracima lećenja Darka Lazića.

foto: Kurir, Damir Dervišagić

Lazić ima više povreda: polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mesta, saznajemo nezvanično.

Lazić je sleteo s puta u blizini svoje kuće u Brestaču, a olupine BMW kojim je upravljao pokazuju koliko je stravičan udes preživeo pevač.

Lazić je, kako je otkrila njegova rođaka, bio na jednoj privatnoj žurci i planirao je da prenoći. Međutim, u jednom trenutku mu je zazvonio telefon i on je uzeo kola od druga i krenuo ka Brestaču. Na putu u blizini doma doživeo je stravičnu nesreću.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja