DARKU LAZIĆU POTREBNA KRV, MENADŽER OTKRIO NOVE DETALJE: Ne možemo da ga transportujemo nigde u ovakvom stanju! Nisu problem prelomi...
Foto: Damir Dervišagić, Kurir, Marija Dejanović

PEVAČ DALJE U KOMI

DARKU LAZIĆU POTREBNA KRV, MENADŽER OTKRIO NOVE DETALJE: Ne možemo da ga transportujemo nigde u ovakvom stanju! Nisu problem prelomi...

Stars -

Darku Laziću, koji se nalazi u veštačkoj komi u KBC Zemun zbog teških povreda koje je zadobio pošto je automobilom sleteo u njivu i prevrnuo se na krov, iamo je unutrašnje krvarenje i potrebna mu je krv.

Pevačev prijatelj, menadžer i vozač Miljan Vračević rekao je da je potrebno da se nabavi krv za pevača, i da nije važno koja je krvna grupa.

Budući da se pojavila informacija da porodica želi da Darka prebaci u VMA, Vračević je otkrio da, dok je u ovakvom stanju, pevač neće biti nigde biti prebačen.

"Ne možemo da ga transportujemo nigde u ovakvom stanju. Nisu problem prelomi, to će se rešiti kada se klinički stabilizuje", rekao je Miljan u razgovoru preko telefona.

foto: Damir Dervišagić/Kurir

Između ostalog, na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici Darko Lazić, objavljeno je da jedan moto klub iz Šapca organizuje prevoz do Beograda kako bi dali krv povređenom pevaču.

"Obaveštenje za ljude u okolini Šapca!

Oganizovan je autobus koji će biti u 7 sata ispred moto kluba Batana, ulica Vojvode Janka Stoićevića 43, kod stare Stojanove škole, pa ko je u mogućnosti neka dođe".

Podsetimo, pevaču je polomljena vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljeno mu je 9 rebara, ali i noga na više mesta. Zadobio je povrede glave i karlice.

Kurir.rs/I.E/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track