10 NAJSTRAVIČNIJIH NESREĆA POZNATIH! Samo 4 dobilo drugu šansu ZA ŽIVOT!
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia, Zorana Jevtić

jezIVO

10 NAJSTRAVIČNIJIH NESREĆA POZNATIH! Samo 4 dobilo drugu šansu ZA ŽIVOT!

Stars -

Darko Lazić primljen je u KBC Zemun nakon stravične saobraćajne nesreće na putu Subotište-Brestač. Lekari se bore za njegov život i pevač se nalazi u veštački izazvanoj komi, kako bi se njegovo telo što pre oporavilo od jezive traume. Kako prenose Novosti, pevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo, a doktor iz KBC Zemun za Kurir je izjavio da se takve stvari dešavaju. Iz tog razloga i danas neće biti operisan.

foto: Marija Dejanović

Pevač je zadobio povrede glave, slomljena mu je butna kost, kao i nekoliko rebara. Za sada su zabranjene posete i nalazi se na intenzivnoj nezi i na aparatima za disanje. Samo zakonitoj supruzi, pevačici Ani Sević, dozvoljeno je da ga vidi.

Porodica i prijatelji su uz njega, a cela nacija zajedno sa njima moli se za život 27-ogodišnjaka.

foto: Ivan Ercegovčević

Na veliku žalost, saobraćajne nesreće ostavile su traga u životima brojnih poznatih ličnosti. Vaterpolista Dača Ikodinović 2008. godine teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Kaća, na magistrali Zrenjanin - Novi Sad. Proslavljeni sportista je upravljao dvotočkašem, a zbog neprilagođene brzine udario je u "jugo" koji se kretao u istom pravcu.

Popularni voditelj i glumac Dragan Marinković Maca doživeo je saobraćajnu nesreću na Nišićevoj visoravni u Bosni u decembru 2014, a osim materijalne šteta, nije bilo povređenih.

Pevačica Vanja Mijatović je 2013. doživela nesreću kad se vraćala posle koncerta iz Novog Sada u Beograd. Vozilom je upravljao njen kolega Stefan Petrušić, a s njima je bila i Ana Sević. Sve troje su, srećom, prošli bez težih povreda.

foto: Dragana Udovičić

"Ne mogu da verujem šta čujem, molim se za njega. Ne želim ni da mislim negativno!" rekla nam je Vanja kad je čula šta se dogodilo njenom prijatelju Darku.

foto: Profimedia

Makedonski pevač Toše Proeski među onim je oznatima koji su, na veliku žalost, izgubili život u saobraćajnoj nesreći. On je poginuo 16. oktobra 2007. godine kod Nove Gradiške, a u trenutku nesreće krenuo je za Hrvatsku. U saobraćajnoj nesreći lakše su povređeni vozač automobila, kao i Tošetova menadžerka Ljiljana.

Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević poginuli su u junu 2011. u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Pevač je iza sebe ostavio suprugu i ćerku.

Ljubiša Stojanović Luis život je izgubio u 59. godini kad je u julu 2011. svojim automobilom prešao u suprotnu kolovoznu traku i naleteo na drugo vozilo, kojim je upravljao mađarski državljanin.

Pevačica Silvana Armenulić, poginula je u stravičnoj nesreći koja se dogodila pre 42 godine. Njena tragična smrt izazvala je veliku pažnju javnosti, naročito zbog brojnih misterioznih okolnosti koje su je pratile.

Nebojša Saveljić, član "Montenigersa", poginuo je u 28 godini (1999) u nesreći na putu Podgorica - Cetinje, kada je automobil udario u stenu. Nastradali su i njegova devojka Tanja i prijatelj Aca.

Mlađi brat Jašara Ahmedovskog Ipče mao je samo 28 godina kad je poginuo u julu 1994. na Ibarskoj magistrali kod sela Šopići u blizini Lazarevca.

Kurir/Foto: Dragana Udovičić, Profimedia, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track