OVO JE OPOMENA S NEBA! JASNO VIDIM ŽIVOTNU UGROŽENOST: Astrolog o stravičnoj nesreći Darka Lazića! Evo šta piše u njegovoj NATALNOJ KARTI
Foto: Kurir, Dragan Kadić

zvezde ga upozoravale

OVO JE OPOMENA S NEBA! JASNO VIDIM ŽIVOTNU UGROŽENOST: Astrolog o stravičnoj nesreći Darka Lazića! Evo šta piše u njegovoj NATALNOJ KARTI

Stars -

Astrolog Velimir Remić za Kurir kaže da se iz natalne karte stradalog pevača Darka Lazića vidi da mu opasnosti vrebaju u saobraćaju.

- Darko Lazić je Vaga sa podznakom u Biku. U natalnom horoskopu ima veoma izazovne aspekte u vezi sa saobraćajem, tako da je za njega bolje da ga drugi voze nego da sam upravlja automobilom. Nesreća koja se dogodila bila je opomena s neba kako bi se konačno promenio, i izmenio navike koje su ga zamalo koštale života - ističe poznati astrolog.

Remić je u razgovoru za Kurir istakao i da se u godišnjem horoskopu povređenog pevača takođe vidi da će mu život biti ugrožen.

- Gledajući njegov godišnji horoskop, jasno vidim životnu ugroženost i opasnost preko saobraćaja. Naime, u trećem polju solarne karte nalazi se planeta Pluton na jezivom 18. stepenu i u egzaktnom je kvadratu s njegovim Suncem u Vagi u 12. kući - bolnica, izolacija. Uz sve to, solarni Merkur mu je u Škorpiji i u jakoj opoziciji s Uranom u Biku, što je proizvelo stravičnu nesreću i uništenje kola - objasnio je astrolog i upozorio da su naredni dani zbog teških aspekata veoma rizični.

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Kurir, Dragan Kadić, privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja