PEVAČ I DALJE KRITIČNO

DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN: Pevač prebačen u šok sobu! Lekari zaustavili UNUTRAŠNJE KRVARENJE! Otac Milan, verenica i bivša žena Ana Sević napustili bolnicu! (KURIR TV)

Stars -

Lekari KBC Zemun odlučili su da operišu pevača Darka Lazića. Pevača su, kako Kurir saznaje, odveli u operacionu sali kako bi ga hitno operisali.

Kako prenose pojedini beogradski mediji, lekari su uspeli da zaustave krvarenje.

foto: Marija Dejanović

Operacija je trajala oko dva sata, Darko je prebačen u šok sobu.

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović rekao da je stav porodice i bolnice da se nikakve izjave ne daju medijima jer je to privatna stvar.

Kako saznajemo, Darko Lazić otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenose pojedini mediji, pevač je odveden na operaciju zbog krvarenja u stomaku, ali to još nije potvrđeno. Prema drugim informacijama, reč je o komplikaciji sa plućima. Međutim, kako saznajemo od prijatelja, lekari žele da pevaču izvade bubreg, koji otkazuje.

Ispred bonice sve vreme je bio otac Darka Lazića koji je razgovarao sa nekim preko telefona i moglo se čuti kako je rekao da su pevača odveli u operacionu salu.

U holu bolnice potom su vesti o pevaču zajedno čekali otac Milan, verenica Marina Gagić i bivša žena supruga Ana Sević. Više od dva sata bili su u bolnici očekivajući vesti o zdravstvenom stanju pevača, a onda su sve troje napustili bolnički krug.

foto: Nevena Mijušković

Podsetimo, pevač Darko Lazić (27) i dalje je u kritičnom stanju posle teške saobraćajne nesreće koju je u ponedeljak ujutru doživeo kod Pećinaca.

Kako saznajemo, Laziću se zdravstveno stanje pogoršalo jer ima problema s plućima i bubrezima, a prilikom prevrtanja BMW koji je vozio doživeo je i teške prelome rebara, noge i karlične kosti, ima povredu kičme, kao i potres mozga.

Kurir.rs/D.V/Nevena Mijušković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track