DVA PUTA MI JE ŽIVOT PROŠAO ISPRED OČIJU: Milenu  Ćeranić milisekunde delile od SIGURNE SMRTI! Dramatično svedočenje pevačice dok se vraćala sa SVIRKE!
Foto: Printscreen/Pink

IMA JEDAN SAVET

DVA PUTA MI JE ŽIVOT PROŠAO ISPRED OČIJU: Milenu Ćeranić milisekunde delile od SIGURNE SMRTI! Dramatično svedočenje pevačice dok se vraćala sa SVIRKE!

Stars -

Pevačica Milena Ćeranić, koja je kao i cela srpska estrada uz Darka Lazića koji se bori za život posle teške saobraćajne nesreće i nalazi se u komi, otkrila je da je i ona bila u situaciji koje su joj bile opasne po život jer je skoro zaspala za volanom.

Ćeranićka je, prisetila se pevačica, pre jednog nastupa doživela saobraćajnu nesreću, ali

"Desilo mi se jednom da sam popila čašu vina i bila sam kilometar od kuće i uhvatila me policija i platila sam tu kaznu. I nikada nisam više sela kad pijem alkohol", otkrila je pevačica.

foto: Printscreen/Pink

Prisetila se i da je doživela saobraćajnu nesreću kada je krenula na nastup.

"Bilo je bezazleno, a meni je tada jedino važno bilo da stignem na nastup. Nisam imala nikakvih fizičkih posledicom, samo je tada bila šteta na kolima", rekla je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

"Ja sam prva koja želi da se posle svirke vrati kući i da legnem i spavam. Niko se ne oseća lepo kad spava po svakakvim sobama i kućama. Svi vole da što pre dođu kući i legnu u svoj krevet. Najlakše je zato i najbolje uzeti vozača. I svi mi imamo para da platimo vozača jer jedan trenutak nepažnje može da bude koban. I meni se to dešavalo da mi pada glava. Prijatelji su me molili da, kada mi se prispava, stanem sa strane. Meni se desilo dva puta. To je milisekunda, dva puta mi je život prošao isred očiju jer mi je klonula glava i to je bio samo umor. Posle toga sam uzela svog vozača i tako sam najsigurnija", otkrila je Ćeranićka u Jutarnjem programu Pinka

foto: Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track