GASTOZ NA ŠTANDU ADRIA MEDIA GROUP OPLEO PO LUNI ĐOGANI: Izgubila se, a ja ne mogu da DOPREM DO NJE! (KURIR TV)
Foto: Marina Lopičić

bez dlake na jeziku

GASTOZ NA ŠTANDU ADRIA MEDIA GROUP OPLEO PO LUNI ĐOGANI: Izgubila se, a ja ne mogu da DOPREM DO NJE! (KURIR TV)

Stars -

U Kurir live studiju Gastoz će otkriti na koji način mu je rijaliti promenio život, šta je izgubio, a šta dobio, da li sada više privlači pažnju lepšeg pola, na šta je potrošio nagradu i mnoga druga pitanja.

"Kurir redovno čitam! Kao što sam rekao - prvo čitam Kurir, pa perem zube i pijem kafu", pozdravio je Gastoz sve na štandu.

foto: Marina Lopičić
1 / 6 Foto: Marina Lopičić

Na pitanje odakle uopšte on u rijalitiju, otkrio je da tako nešto čoveku "ne može pasti na pamet", te da je u to vreme nije imao, na šta su se svi prisutni nasmejali. Njegova ideja, naime, bila je da uđe i da se ludo provede, međutim tada je doživeo ogromnu popularnost i osvojio duplu krunu u "Parovima".

Danas, kako se požalio, pošto je rijaliti zvezda teško mu polazi za rukom na nađe stan.

"Zbog nekih prostitutki i narkomana ne mogu da nađem stan", bio je oštar on.

foto: Marina Lopičić

Gastoz ne namerava da "opet ulazi u zatvoreni prostor", već planira da se posveti muzičkoj karijeri.

S druge strane, otkriva kako nema devojku jer mu nijedna ne veruje. Ipak, u rijalitiju su ga ljudi gledali "i kada je najbolji i kada je najgori", te ga i ne čudi što na ovom polju ima malih poteškoća.

foto: Marina Lopičić

Sa Lunom Đogani je i dalje, kako navodi, blizak ali smatra da je malo skrenula sa puta. O izlasku sa Kijom Kockar, međutim, nije imao mnogo šta da kaže, smatrajući da za tim nema potrebe. Nagovestio je da je jedan od onih muškaraca koji ne čitaju, pa tu i stavio tačku na celu priču pozdravljajući pobednicu "Zadruge".

"Ne mogu da doprem do nje, a trebalo bi malo da se izdigne iz situacije", objasnio je u čemu je problem s Lunom.

foto: Marina Lopičić

Na samom kraju razgovora, spomenuo je pevača Darka Lazića, koji leži u KBC Zemun nakon stravične saobraćajne nesreće koja ga je zadesila.

"Velika podrška Darku Laziću, jedva čekam da se oporavi. Ja njega znam. Ne idemo na rođendan jedan drugom, ali to je jedna mnogo pozitivna duša i jedva čekam da se oporavi i da ga vidimo svi i da nam opet peva", rekao je Gastoz.

foto: Marina Lopičić

Pratite Kurir live studio!

Kurir/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja