Najnovije vesti

DARKA LAZIĆA PORED RODITELJA I ANE SEVIĆ MOŽE DA VIDI SAMO ON! Pevač nakon operacije vraćen na intenzivnu negu, a ovo su lekari otkrili NAJBLIŽIMA
Foto: Damir Dervišagić/Kurir

SVI SE NADAJU NAJBOLJEM

DARKA LAZIĆA PORED RODITELJA I ANE SEVIĆ MOŽE DA VIDI SAMO ON! Pevač nakon operacije vraćen na intenzivnu negu, a ovo su lekari otkrili NAJBLIŽIMA

Stars

Darka Lazića pored majke Branke, oca Dragana i još uvek zakonite supruge Ane Sević, može posetiti i mlađi brat Dragan kao član porodice, ali samo na kratko, jer je pevač i dalje u kritičnom stanju.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Lazić je u jezivoj saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede glave, povredu kičme, prelom rebara, butne i karlične kosti, višestruki prelom noge, probijenu plućnu maramicu, nagnječenje plućnog krila, kao i hematom na levom bubregu. U četvrtak 25. oktobra operisan je u KBC Zemun i izvađena mu slezina zbog obilnog krvarenja, a već dan posle se oseća bolje, što su potvrdili njegovi mama Branka i brat Dragan.

Jedan Darkov prijatelj izjavio je da su porodica i prijatelji već razgovarali sa lekarima ortopedije Banjici. Najbližima pevaču rečeno je da će ga primiti po hitnom postupku kada se saniraju povrede glave i pevačevo opšte stanje sredi.

"Kuk i nogu će mu raditi na Banjici, sve je završeno, samo da njemu ovo ostalo bude dobro", rekao je on, vidno raspoloženiji nego prethodnog dana.

Kurir.rs/Blic/Foto: Kurir, Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...