DRŽIMO SE ZAJEDNO DA NAM BUDE LAKŠE, ALI NE MOŽEMO DA SPAVAMO: Anabela i Mia se nadaju da će se Darko Lazić brzo izvući!
Foto: Damir Dervišagić

KOLEGINICE PRUŽILE PODRŠKU

DRŽIMO SE ZAJEDNO DA NAM BUDE LAKŠE, ALI NE MOŽEMO DA SPAVAMO: Anabela i Mia se nadaju da će se Darko Lazić brzo izvući!

Stars -

Anabela Atijas i Mia Borisavljević komšinice su Ane Sević u Skojevskom naselju gde je tokom braka živela sa Darkom Lazićem. Pevačice su ispričale da su i te kako potresene zbog Darka i da se, komšijski i kolegijalno, u ovim teškim trenucima drže zajedno.

Darkove koleginice veruju u oporavak pevača koji je pre nekoliko dana doživeo saobraćajnu nezgodu i od tada je bolnici u veštačkoj komi.

"Ne možemo da spavamo, neće ni ćerkica Ema. Potreseni smo zbog svega ovoga sa Darkom. Ne možemo ni da pričamo", rekla je Mia Borisavljević

Mia Borisavljević.

foto: Printscreen/Instagram

Anabela Atijas je bila u poseti Jeleni Kostov koja takođe živi u istom kraju i ispričala je da su svi u kontaktu i da su zabrinuti.

"Svi smo u kontaktu zbog Darka, zato sam i bila kod Jelene. I ona je zabrinuta. Razmenjujemo informacije, ko šta zna, da li neko zna nešto više. Držimo se zajedno čisto da nam bude lakše", rekla je Anabela Atijas i istakla da ovo svakome može da se desi, ona veruje u Darkov oporavak i njegovo srce.

foto: Vladimir Šporčić

Roditelji pevača Darka Lazića bili su danas u KBC Zemun, a jutros su prisustvovali molitvi koja je počela u pola devet u crkvi u Brestaču, rodnom selu pevača, a koja je održana zbog Darkovog ozdravljenja.

Pevač je u utorak ujutru doživeo saobraćajnu nezgodu kod Pećinaca kada se četiri puta prevrnuo kolima s obzirom na to da je vozio neprilagođenom brzinom i nije uspeo da zakoči. Zadobio je teške telesne povrede, hematom na glavi, pukla mu je butna kost, kao i karlica, polomljeno mu je devet rebara, kao i jagodična kost. Lekari su sumnjali da je rebro probušilo i plućno krilo zbog čega je nekoliko puta išao na rendgen.

Pevač je podvrgnut i dijalizi jer su bubrezi radili smanjenim intezitetom, a morao je da primi i transfuziju jer je došlo do unutrašnjeg krvarenja zbog čega mu je izvađena slezina. Od momenta kada je primljen u bolnicu nalazi se u veštačkoj komi.

foto: Kurir, Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track