LORENA OSETILA DA SE NEŠTO DESILO: Darko Lazić u bolnici, a ćerkica sve vreme PLAČE i traži da ga vidi!
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

EKSKLUZIVNO Prva ispovest Lazićeve bake

LORENA OSETILA DA SE NEŠTO DESILO: Darko Lazić u bolnici, a ćerkica sve vreme PLAČE i traži da ga vidi!

Stars -

Tuga Traži da ga vidi. Trudimo se da budemo nasmejani pred njom. Ona je moj pametni anđeo, sve shvata. Krijemo to od nje, nije pametno da sazna i šokira se, plačući kaže Milka Lazić

Baka Darka Lazića Milka Lazić teško podnosi činjenicu da se njen unuk bori za život posle saobraćajne nesreće, koju je doživeo u utorak ujutru nedaleko od svoje kuće u Brestaču.

Ona, kao i cela porodica, pevačevi prijatelji i kolege, veruje u njegov oporavak, a nadu joj daju vesti da je i dva dana nakon što mu je izvađena slezina on bolje.

foto: Damir Dervišagić

Vezan za baku

Baka Milka, za koju je pobednik treće sezone „Zvezda Granda“ veoma vezan, kroz suze prvi put priča za medije. Ona za Kurir ekskluzivno otkriva da njena praunuka, Darkova ćerka Lorena (4) predoseća da se njenom tati nešto dogodilo.

- Najteže je za Lorenicu. Stalno plače za tatom jer ga ne viđa. Pita za njega, traži da ga vidi. Tačno oseti da nešto nije u redu iako se svi trudimo da budemo nasmejani pred njom. Ona je moj anđeo pametni, već je velika i shvata. Krijemo to od nje, nije pametno da sazna i šokira se. Ana je stalno s njom i maksimalno joj je posvećena. Trudimo se svi da nadoknadimo Darkovo odsustvo - kroz jecaje kaže Darkova baka.

foto: Vladimir Šporčić

Mama Branka

MOJ SIN JE BOLJE

Darkovi roditelji i devojka Marina i juče su bili u bolnici u Zemunu. Oni su razgovarali s lekarom i nakratko videli pevača, koji se i dalje nalazi u veštačkoj komi. Kad su izašli, bili su raspoloženiji nego prethodnih dana.

- Darko je bolje - bilo je sve što je rekla njegova mama Branka.

Hrabra Ana sević smiruje ćerku

Porodica Lazić svakodnevno obilazi pevača, mole se za njega i uzdaju u doktore i njihove prognoze da će mu biti bolje. Veruju i da je Darkov organizam jak i da će se izboriti sa svim povredama. I baka Milka veruje da će je njen unuk opet zagrliti i nasmejati joj se. Ali ona još uvek nema snage da dođe u bolnicu i vidi ga.

foto: Vladimir Šporčić

Molitve

- Molimo se za našeg Darka. Rekli su nam da ide nabolje - sa uzdahom izgovara i nastavlja:

- Samo da on meni bude dobro. Roditelji svakodnevno idu u bolnicu, ja ne smem. Umrla bih kad bih ga videla takvog na krevetu kako leži, nemoćnog. Duša moja! - plačući je tiho izgovorila.

Milka je otkrila i da je njen unuk mnogo radio u poslednje vreme i uverena je da je to razlog što je imao saobraćajnu nesreću.

- Teško je ovo. Jadničak, zaspao je za volanom i eto. Bio je umoran, radio je dva dana bez prestanka, sve to umori čoveka. Takav život nije nimalo lak, trči tamo, trči vamo. Boli sve ovo. Sa svih strana je pritisak, ali šta ćemo. Njegovi otac i majka ne spavaju, zabrinuti su jako. Stalno čekaju nove informacije, dobre vesti - završava baka, pošto više nije imala snage da priča o unuku koji se bori za život.

Inače, meštani Brestača već danima se okupljaju u crkvi, gde se zajedno sa sveštenikom mole za Darkov oporavak. Tako je bilo i juče, kad su se u pola devet ujutru pomolili Svetoj Petki.

foto: Ana Paunković

TATA JE NA PUTU, DOĆI ĆE SA IGRAČKAMA

Da Lorena stalno traži tatu, potvrdio nam je i Darkov prijatelj koji je u kontaktu s njegovom bivšom suprugom Anom Sević.

- Ana se pred devojčicom pravi da je sve u najboljem redu. Rekla joj je da je tata na putu, da mnogo radi i da će joj, čim dođe, doneti igračke - kaže on.

Inače, Ana je od prvog dana jedina mogla da vidi Lazića, jer njih dvoje zakonski još uvek nisu razvedeni. Od pre dva dana nakratko u šok-sobu mogu da uđu i njegovi roditelji i brat.

Kurir / M. D. - J. S., Foto: Vladimir Šporčić, Ana Paunković, Privatna arhiva, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track