NIKADA NISAM PADALA NA POZNATE DASE, MOJA META SU KNJIŽEVNICI: Ava Karabatić bez dlake na jeziku o muškarcima, a njemu bi i KRV dala!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

NIKADA NISAM PADALA NA POZNATE DASE, MOJA META SU KNJIŽEVNICI: Ava Karabatić bez dlake na jeziku o muškarcima, a njemu bi i KRV dala!

Stars -

Ava Karabatić koja je završila čak tri fakulteta, otvorila je dušu i bez ustručavanja odgovorila na sve teme.

"Ja imam tri ljubavi u životu! Prva je književnost, druga slikanje, a treća sport. Kad pričam o tome doživljavam orgazam. Moj stil pisanja je poput Dostojevskog, ja moram da stavim ekspresiju u svakom mom delu. U pesništvu mnogo volim Desanku Maksimović, mogla bih i sa njom da se uporedim", otkrila je Ava svoje afinitete za koje se i školovala i dodala:

foto: Filip Plavčić

"Ja sebe vidim kao nekoga ko će raditi rijaliti, poput voditelja. Ne planiram ponovo učešće kao učesnik u nekom od popularnih rijalitija. Smatram da su danas loši igrači, oni koji se pojavljuju na mali ekranima, fali neka nova energija", izjavila je Karabatićeva zaključivši da nema šta da traži u rijalitiju kao učesnik.

Ona je opisala i svoje momke, a niko ne bi pomislio da nije reč o poznatim muškarcima.

"Moji momci su bili poput Bukovskog! Nikada nisam imala poznate muškarce. Nikada nisam padala na poznate dase. Uvek su bili ili doktori ili moja književna grupa, u prevodu književnici", bila je iskrena likovna umetnica i kratko prokomentarisala da bi sve učinila za Darka Lazića, kao i da joj je humanost jača strana.

"Ovog puta nisam bila tu, bila sam u Veneciji. U bilo kom trenutku da sam bila tu, ja bih dala krv za Darka! Ja sam spremna dati gas peške u ovim štiklama i otići da darujem krv. Za Šešelja ako treba, za bilo koga!"

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track