Najnovije vesti

VESNU RIVAS SPASAVALA HITNA POMOĆ: Povraćala sam kao da sam bušno bure, opseli su me demoni
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

VESNU RIVAS SPASAVALA HITNA POMOĆ: Povraćala sam kao da sam bušno bure, opseli su me demoni

Stars

Bivša učesnica parova kaže da zna ko joj je načinio zlo, ali da sada nije vreme da imenuje te osobe jer treba da se pročisti i izleči od zlih sila

Vesna Rivas, bivša učesnica „Parova“, tvrdi da ima natprirodne moći i da je jedva izbacila iz sebe negativnu energiju koju je nakupljala mesecima u rijalitiju. Pošto i sama tumači karte, bavi se astrologijom i tumačenjem signala koji dolaze, sada zna da spreči i negativnu energiju da dopre do čoveka ili, kako ona kaže, „da napravi blokadu“.

 

Posle seanse na raznoraznim izvorima na kojima je izbacivala lošu energiju koju su joj, kako tvrdi, napakovali u rijalitiju, Vesna kaže da je sada dobro.

 

- Nije mi odmah krenulo izbacivanje. Ali kad je počelo... Moj Dragan se odsekao. Zvao je Hitnu pomoć, ljudi su stajali i gledali. Povraćala sam i izbacivala tečnost kao da ste bure probušili, šta je to izletelo iz mene. I na kraju, čak mi je i dole krenulo, kad sam četvrti nagon imala. Posle toga sam rekla da nemam nameru da se bavim time, niti da me neko uči kako se to radi - objasnila je ona za dodatak „Rijaliti“ kako se čisti organizam od demona. Ko su ti što su joj napravili takvu energiju, nije htela da kaže, jer ih trenutno „obrađuje“.

 

- Neću da ih imenujem, pošto radim još na tome da im napravim blokadu, da ne bi pravili drugim ljudima probleme u životu. I jako nam dobro ide. Vidim da smo blokirali baš troje-četvoro. Ima nas troje u lancu bioenergenca koji radimo na tome sad - dodala je Vesna, a onda šokirala dalje:

 

- Istraživali smo ko su ti crni i gde se bave tim stvarima i locirali smo ih. Bilo je ciganske, vlaške i islamske magije. Međutim, nije to bila obična islamska magija, ovo je nešto gore i od onog najgoreg što rade. E sad, tu borba traje... - zagonetno je poručila i otkrila da je išla čak i na hidžamu, da se otarasi „nečiste krvi“.

 

- Baš zbog tog dejstva islama išla sam da izvučem iz sebe i tu prljavu i toksičnu krv, zato sam i radila hidžamu. To sam uradila iz vratnog dela, koji udara na glavu i na mozak - objasnila je ona.

 

Za učesnike „Parova“ kaže da se bave „mađijom“.

 

- Unesu te mađije sa ciljem da je njima dobro, da zaslepe i matiraju sve oko sebe i da naprave sebi prosperitet, što bolji plasman. Očigledno je kad prave čuda i sve što je u kontri i negativno, a narod opet glasa za njih i voli ih - tvrdi Vesna.

 

foto: Shutterstock

 

ZAMALO DA JE UBIJU TALASI

 

Rivasova otkriva da je išla i na Zakintos da se pročisti, jer su tamo najjači talasi.

 

- Kad me je povukla struja u jednom trenutku... Jao, majko... Kad sam se uhvatila za jednu stenu, kad sam počela da grebem rukama i nogama... Bože, šta je borba za život. Doskoro sam imala ožiljke po rukama i nogama - ispričala je uzbuđeno.

 

N. Mijušković / Foto: Damir Dervišagić

 

foto: Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...