VESNU RIVAS SPASAVALA HITNA POMOĆ: Povraćala sam kao da sam bušno bure, opseli su me demoni
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

VESNU RIVAS SPASAVALA HITNA POMOĆ: Povraćala sam kao da sam bušno bure, opseli su me demoni

Stars -

Bivša učesnica parova kaže da zna ko joj je načinio zlo, ali da sada nije vreme da imenuje te osobe jer treba da se pročisti i izleči od zlih sila

Vesna Rivas, bivša učesnica „Parova“, tvrdi da ima natprirodne moći i da je jedva izbacila iz sebe negativnu energiju koju je nakupljala mesecima u rijalitiju. Pošto i sama tumači karte, bavi se astrologijom i tumačenjem signala koji dolaze, sada zna da spreči i negativnu energiju da dopre do čoveka ili, kako ona kaže, „da napravi blokadu“.

Posle seanse na raznoraznim izvorima na kojima je izbacivala lošu energiju koju su joj, kako tvrdi, napakovali u rijalitiju, Vesna kaže da je sada dobro.

- Nije mi odmah krenulo izbacivanje. Ali kad je počelo... Moj Dragan se odsekao. Zvao je Hitnu pomoć, ljudi su stajali i gledali. Povraćala sam i izbacivala tečnost kao da ste bure probušili, šta je to izletelo iz mene. I na kraju, čak mi je i dole krenulo, kad sam četvrti nagon imala. Posle toga sam rekla da nemam nameru da se bavim time, niti da me neko uči kako se to radi - objasnila je ona za dodatak „Rijaliti“ kako se čisti organizam od demona. Ko su ti što su joj napravili takvu energiju, nije htela da kaže, jer ih trenutno „obrađuje“.

- Neću da ih imenujem, pošto radim još na tome da im napravim blokadu, da ne bi pravili drugim ljudima probleme u životu. I jako nam dobro ide. Vidim da smo blokirali baš troje-četvoro. Ima nas troje u lancu bioenergenca koji radimo na tome sad - dodala je Vesna, a onda šokirala dalje:

- Istraživali smo ko su ti crni i gde se bave tim stvarima i locirali smo ih. Bilo je ciganske, vlaške i islamske magije. Međutim, nije to bila obična islamska magija, ovo je nešto gore i od onog najgoreg što rade. E sad, tu borba traje... - zagonetno je poručila i otkrila da je išla čak i na hidžamu, da se otarasi „nečiste krvi“.

- Baš zbog tog dejstva islama išla sam da izvučem iz sebe i tu prljavu i toksičnu krv, zato sam i radila hidžamu. To sam uradila iz vratnog dela, koji udara na glavu i na mozak - objasnila je ona.

Za učesnike „Parova“ kaže da se bave „mađijom“.

- Unesu te mađije sa ciljem da je njima dobro, da zaslepe i matiraju sve oko sebe i da naprave sebi prosperitet, što bolji plasman. Očigledno je kad prave čuda i sve što je u kontri i negativno, a narod opet glasa za njih i voli ih - tvrdi Vesna.

foto: Shutterstock

ZAMALO DA JE UBIJU TALASI

Rivasova otkriva da je išla i na Zakintos da se pročisti, jer su tamo najjači talasi.

- Kad me je povukla struja u jednom trenutku... Jao, majko... Kad sam se uhvatila za jednu stenu, kad sam počela da grebem rukama i nogama... Bože, šta je borba za život. Doskoro sam imala ožiljke po rukama i nogama - ispričala je uzbuđeno.

N. Mijušković / Foto: Damir Dervišagić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja