Najnovije vesti

SARA POBESNELA, PA OTKRILA DETALJE RASKIDA SA VOJKETOM, A DOGOVORILI SE DA ĆUTE: Pokušala sam da doprem do njega, nervirala se, plakala i pila lekove za smirenje...
Foto: Printscreen/Youtube

IZNERVIRANA

SARA POBESNELA, PA OTKRILA DETALJE RASKIDA SA VOJKETOM, A DOGOVORILI SE DA ĆUTE: Pokušala sam da doprem do njega, nervirala se, plakala i pila lekove za smirenje...

Stars

Sara Reljić raskinula je vezu sa Vojketom Đansom, sa kojim je bila i van rijalitija, gde je ljubav počela. 

Vojke je rekao da ni sam ne zna zbog čega je odnos pukao, a Sara nije mogla da ćuti.

"Razlika između mene i nega je što ja pričam, a on ne sluša. Pokušala sam da doprem do njega, na kraju nisam mogla ni da pričam. Bila sam iznervirana, pila lekove za smirenje, plakala, a sutra opet ista priča. Pričala sam sa mamom o porodici, njegova mama je poslala tortu kada sam bila u "Zadruzi", ja sam dobila podršku, ali ne možemo biti zajedno zbog porodice.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica je progovorila i o tome kako se oseća posle svega.

"Ja sam 7 meseci bila sa njim u rijalitiju, ja sam mislila da ćemo se venčati. Bolno je kada se stvari promene u odnosu na to. Osećam se kao da sam se razvela od njega. Posle "Zadruge" ništa nije bilo. Dogovorili smo se da ne otkrivamo previše detalja, ali meni veza nije kada se sa nekim ne viđam. Možda mi je bilo čudno što smo se viđali sve vreme u rijalitiju, a van sat vremena na sedam dana. Razumem zašto on ne zna što smo završili, ali se mi nismo ni čuli posle raskida. Nismo znali da li smo zajedno zato što treba ili samo poslovno", izjavila je Sara i dodala:

"Ne volim sa nekim da budem poslovni saradnik, što je verovatno bilo njemu normalno za vezu. Što se mene tiče, za sada ne postoji šansa da se pomirimo. Nervira me kada mi ljudi govore da pričam sa njim i da je on povučen. Kada ne ide, ne ide i to je kraj."

foto: Printscreen

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...