SVE ĆE BITI KAO NEKADA, ŽIVOT JE ČUDO, MOLIMO SE DA OZDRAVIŠ: Poruka prijatelja Darka Lazića će vas rasplakati! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PODRŠKA U TEŠKIM TRENUCIMA

SVE ĆE BITI KAO NEKADA, ŽIVOT JE ČUDO, MOLIMO SE DA OZDRAVIŠ: Poruka prijatelja Darka Lazića će vas rasplakati! (FOTO)

Stars -

Darko Lazić, koji je u utorak ujutru doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen, još je u veštačkoj komi.

Za njega se moli celo njegovo selo, a roditelji su ga juče prvi put videli, dok će se sutra, posle konzilijuma lekara, znati šta će se dalje preduzeti po pitanju njegovog oporavka.

Sada je njegov blizak prijatelj objavio na Instagramu u okviru storija dirljivu poruku posvećenu pevaču, ističući da je uveren u njegov oporavak, a mi vam je prenosimo u celosti.

foto: Kurir

"Čovek ponekad zna da voli nekoga zato što je taj eko baš takav kakav jeste, ali nije svestan koliko ga voli, pa kad se dese, nažalost, takvi teški trenuci tek onda shvati koliko ga je istinski voleo, poštovao i cenio, e to je nešto mnogo jako i iskreno i ne može se samo tako objasniti! Duboko verujem u sve to jer osetio sam baš to na svojoj koži", napisao je on i dodao:

foto: Printscreen/Instagram

"Druže, neka budu svi anđeli uz tebe, svi mi verujemo u tvoju pobedu, oni koji te iskreno i istinski vole, bez predrasuda i tvojih poroka, vole baš takvog Darka kakav jeste, jer baš te to čini i razlikuje od drugih i ništa ubuduće ne menjaj, samo od sada smanji više nogu s gasa i sve će opet biti kao nekada. Vole te oni koji su iskreni prema sebi, pa i tebi i koji su pred Bogom svedoci. Sve što samom sebi želim to želim i tebi. Život je čudo, a čuda su svuda. Rođen si kao pobednik, kao pobednik i izađi iz svega ovoga, u to iskreno i duboko verujem. Molimo se za tvoje ozdravljenje, volimo te, dragi druže moj, Baća", stoji u okviru njegove objave.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track