UTEHU NAŠLA U VERI: Kija Kockar se u manastiru molila da ozdravi!
Foto: Ana Paunković

OTKRIVAMO

UTEHU NAŠLA U VERI: Kija Kockar se u manastiru molila da ozdravi!

Stars -

Kristina Kija Kockar poslednje dve nedelje prolazi kroz agoniju jer joj je otkriven tumor na levoj dojci, pa je zbog toga posetila jedan manastir u Vojvodini, gde se pomolila za ozdravljenje i zapalila sveću, saznaje Rijaliti.

Pobednica prve sezone „Zadruge“ ne dozvoljava sebi da psihički potone i da joj brige i strepnje utiču na poslovne i privatne obaveze kojih ima preko glave. I pored toga što se uporno trudi da ljude iz najbližeg okruženja uveri kako je sasvim zdrava i da će rezultati biopsije koju je obavila pre nekoliko dana biti dobri, ipak ima momente slabosti, kada joj je potrebno da bude sama i povrati potrebnu energiju. Spas je, kako saznajemo, pronašla u jednom ženskom manastiru u blizini rodnog Zrenjanina, koji je obišla proteklog vikenda.

- Kada je saznala da ima tumor, najverovatnije benigni, Kija se uplašila i nije joj svejedno, ali neće to da pokaže pred drugima. Obavlja sve redovne aktivnosti, snima emisije, nastupa, ali joj je prijalo da vreme provede negde izvan gužve u kojoj se stalno nalazi. Zato je odlučila da poseti manastir u blizini Zrenjanina, gde je provela čitavo popodne u razgovoru sa monasima. Ispričala im je da trenutno prolazi kroz tešku životnu fazu i da je očekuje operacija, a oni su je posavetovali da ne gubi veru u sebe i Boga i da će sve biti u najboljem redu. Kija se tamo pomolila za svoje zdravlje i zdravlje najbližih i upalila sveću, a po povratku u Beograd izgledala je sasvim drugačije. Delovala je da joj je prijao odlazak u manastir i da je sad dosta smirenija i staloženija, nema više nervozu u sebi, koju je potiskivala - rekao je izvor blizak novopečenoj pevačici, dodajući da lekari imaju mnogo optimizma kad su u pitanju ishod operacije i rezultati biopsije.

- Kristina je pomislila da joj doktori govore da nema razloga za strah samo da bi je umirili, ali sad i ona veruje da je tako. U svakom slučaju, snimci su pokazali da je verovatno u pitanju benigni tumor i da će nakon intervencije biti potpuno zdrava, a Kija je ubeđena da će isto to pokazati i biopsija - prenosi naš sagovornik.

Ivan Ercegovčević / Foto: Ana Paunković

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track